Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
darvinya
üzenetére
"Mivel 454x800-as képernyőn ütö alatt hely rakd oda az érzékelést az irányításhoz."
Ott is érzékel, meg igazából mindenhol, szerintem így kényelmesebb mintha csak alul érzékelne, mert kicsúszik az ujjad és buktad a lasztit.
"Az meg a legjobb lenne két sakon érintő irányítás."
Mire gondolsz, egy jobra meg egy balra nyílra, vagy két oldali irányításra? (képernyő balfelét érinted balra megy, jobb felével jobbra?)Mindkettő megoldható, csak legyen időm.
"Vannak eltűnő lépésék.
Magyarán leütött téglához viszonyítva a visszatérő labda eltünik, úgy kb. 10 pixel mire visszatér."Van valami konkrét adatod, hogy mikor? Elég sokat teszteltem fejlesztés közben, egyszer sem találkoztam ilyesmivel.
Aktív témák
- Yettel topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Logitech szerviz
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HP Thunderbolt 4 kábel
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi