Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
-
Wolfskin
őstag
válasz nyisziati #134969 üzenetére
nem parázok a guglitól, bár nem szeretem az igaz. inkább azt mondanám, nem akarok tőle semmit, épp ezért nem szeretem, amikor elém tolakszik, keresztbe fekszik, az arcomba tolja a nagyszerű szolgáltatásait. a samsung note-okban is utáltam, hogy minden gombra tettek valami kitörölhetetlen szolgáltatást, amitől remélték, hogy fícsörösebb lesz az életem. de csak plusz munkát adtak, mert kerülgetni, bezárogatni kellet folyton.
szóval ha valamit akarok keresni, megnyitok egy böngészőt és ráguglizok. és itt meg is húznám a határt köztem és a gugli közt. ne adjon tippeket, tanácsokat, kedvemre való reklámokat, ne tegye szebbé az életem. szóval megpróbálom kikapcsolni. és nem, nem a szerverparkját lőttem le és a részvényeit küldtem padlóra, ez valóban félreérthető volt, (@bigrock) hanem a google szolgáltatások nevű appot tiltottam le ami állandóan megnyílt, ha a home gombot véletlenül hosszabban nyomtam, mint röviden.
és ugyanígy nem érdekelnek az appok, hogy mi használja az aksit, mi akarja frissíteni magát, melyik neheztel, mert rég használtam. ha alapban hagynám a telefont, az időm fele a vele folytatott diskurzussal telne. ez egy telefon. elsősorban telefonálni vettem, de annak legyen praktikus, kézre álló, funkcionális. mint egy nokia.(volt)
köszi a segítséget mindenkinek![ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
nebulo5
senior tag
válasz nyisziati #135130 üzenetére
Hát ez az! Ettől tartottam.... És esetleg a két kopp után + csúszka (ezt a műveletet már valahol olvastam: "suhintásnak" is) azt a nyavalyás kép rajzolást nem lehetne kivenni a műveletek sorából?
(ha ilyen tempóban haladnak a "biztonsággal", talán jövőre már a szomszédasszonyom melltartó méretét is be kell majd írni a telefon használathoz... )Üdv: nebulo
-
veterán
válasz nyisziati #135835 üzenetére
Ha a megrendelő maga se tudja, hogy igazából mit is akar, hanem csak ad hoc feature requestekkel bombázza a fejlesztőt, akkor az nem a fejlesztő hibája... márpedig fogalmatlan megrendelők örök időktől fogva léteztek, szóval ez indokolatlan múltbarévedés.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #135898 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de sztem nem ezt. Aktívan használom a Gdrive -ot, de a Google -féle kliens nincs telepítve. Közvetlenül fájlkezelőből (azaz külsős alkalmazásból) érem el. Ha ez megszűnik, azzal számomra felejtőssé válik a Gdrive és kénytelen leszek másik tárhelyet keresni. Sztem ez nem éppen a biztonsághoz vezető út. Arról nem is szólva, hogy a GDrive jelenleg nem csak Androidos eszközökön használható, hanem pl. NAS szervereken is.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
racskobalazs
senior tag
válasz nyisziati #137211 üzenetére
Értem.
Az a baj, hogy amikor nem megy rádióról, akkor az óráról se. Tehát onnan is eltűnnek a vezérlőgombok.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Rula
tag
válasz nyisziati #137463 üzenetére
Igen az emailt értem. Viszont a kártyámról tényleg levonták a pénzt. Nem csak zárolták/függőbe tették/lefoglalták vagy bármi, hanem rendesen átment hozzájuk az összeg. HBO GO, Netflixnél nem volt ilyen, ott tényleg csak függőben volt, vagy minek is számított és ott tényleg nem ment le a számlámról.
-
Somatom
veterán
-
-
-
Wolfskin
őstag
válasz nyisziati #139824 üzenetére
hát az vizes nyolcas. ez nyolc magos. hadarok, de gyorsabban egyszerűen nem, tudok beszélni
az aksija meg 10.000 mAh fölötti, most hetente egyszer kell tölteni, de ha 10% fölött van este, nem tudom be, a holnapot még kibírja. a greenify inkább csak a lelkiismeretem megnyugtatására kell, hogy, pár mikronnal kisebb legyen az ökológiai lábnyomom.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
válasz nyisziati #139829 üzenetére
Töröltem a Greenify-t, de a Volume Lock még mindig nem működik. Futtatás után ideig-óráig, de aztán elfelejti magát...
Mi lehet az oka, hogy a telefon időnkét elfelejt bizonyos beállításokat, futó alkalmazásokat? (mpt aktuálisan a Volume Lock, Stupid Alarm ilyen, de régebben is tapasztaltam, akár sima beállításoknál, appok admin jogainál stb...)
Az lehet ok, hogyha kikapcsolom egy app értesítéseit?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest