Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Apró technikai kérdések:
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.
A másik pedig, hogy lehet-e esetleg a Studion belül megjelölni szövegrészeket? Most egy csomó hely között ugrálok, és ebből néhány ráadásul egy osztályon belül van. Olyan jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék ide-oda menni, és nem kellene keresgetni a sorok között, hogy visszataláljak. Eddig csak olyat találtam, ami az előző helyre visz el, de ilyen ugrálósat nem láttam.
Köszönöm, ha valaki látott már ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.