Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Apró technikai kérdések:
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.
A másik pedig, hogy lehet-e esetleg a Studion belül megjelölni szövegrészeket? Most egy csomó hely között ugrálok, és ebből néhány ráadásul egy osztályon belül van. Olyan jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék ide-oda menni, és nem kellene keresgetni a sorok között, hogy visszataláljak. Eddig csak olyat találtam, ami az előző helyre visz el, de ilyen ugrálósat nem láttam.
Köszönöm, ha valaki látott már ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.