Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Apró technikai kérdések:
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.
A másik pedig, hogy lehet-e esetleg a Studion belül megjelölni szövegrészeket? Most egy csomó hely között ugrálok, és ebből néhány ráadásul egy osztályon belül van. Olyan jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék ide-oda menni, és nem kellene keresgetni a sorok között, hogy visszataláljak. Eddig csak olyat találtam, ami az előző helyre visz el, de ilyen ugrálósat nem láttam.
Köszönöm, ha valaki látott már ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Android Studio tud-e olyat, hogy az osztályok közötti összefüggéseket kikeresi? Vagyis: ki hivatkozik kire. Eddig papíron csináltam, de lehet, hogy van erre valami szofisztikáltabb módszer is.