- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
50k alatt otthoni nyomkorászós tabletet tudtok ajánlani?
Egyetlen kritérium van: gyors legyen. Mármint úgyértve, hogy a GUI ne szaggasson meg ilyenek. Legyen rajta Google playstore (tehát Huawei kilőve).
Tényleg alap dolgokat tudjon. Facebook, email, doksik (pdf, word, excel), google maps, ilyenek. De ezeket biztosan tudja, megbízhatóan működjön.
Előre is köszönöm!
Szerk.: esetleg ha 50k kevés, akkor a hozzá legközelebbi. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy tablet, mely bekapcsolásnál csak az android feliratig jut el, ott "megáll". A szervíz menüben (vagy hívjuk akárhogy) a factory reset se segített. Arra gondoltam, hogy a firmware újrarakás a szervíz menüből talán segít rajta, hiszen több telóval is ugyanez volt a helyzet, és Odinnal visszahoztam őket az élők közé.
Szóval szétszedtem, és meg is találtam milyen firmware-t kéne megpróbálni. Egyébként a tablet szinte ugyanígy néz ki: KF026-MAINBOARD-V3.0.0. Szóval meg van az img fájl, és innen hogy tudok tovább haladni (gondolom itt az Odin nem játszik) ? SD-ről hogyan tudom rárakni? Sajnos ha csak simán rámásolom az img-t az SD-re, és a szerviz menüből kiválasztom a "apply update from external storage" ott látja az SD-t, meg rajta a mappákat, de az img fájlt nem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest