- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cochy
tag
Sziasztok,
van egy kis gondom.. tudtok valakit, aki meg tudja nézni/szerelni az ASUS Transformer FT101-es tabletem?
A régi töltőm konnektor része elpusztult múltkor, ezért vettem ebay-en egy másikat. Annak meg most az usb vége adta meg magát (amit a tabletbe dugok). Na mondom, akkor a kettőből csinálok egy kábelt. Megcsináltam, töltött egy darabig (amig néztem, az kb 20 mp volt).
Utána valami miatt kikapcsolt magától, majd elindítottam, ment. Újra ráraktam töltőre. Megint kikapcsolt magától. Azóta nem tudom elindítani, kakukk az egész. Ötlet?
Köszönöm.
Beírtam a saját topicjába is a témát, csak bízom benne, hogy itt többen, az általános topic miatt, esetleg nagyobb tapasztalattal rendelkeznek. Szóval bocsánat a dupla hsz-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest