- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scuderia77
csendes tag
válasz
z0lt3n #69486 üzenetére
Szia, én is a Te cipődben járok, ahogy olvaslak. Eddig nem találtam jobbat az ASUS ZenPad 10 Z300M-nél, ami fontos volt a keresésnél a 10 col és a 2 GB ram, és ebben a kategóriában, ha a földön maradunk árban, nem igen van jobb választásnak tűnő tabi.
Ami esetleg még kérdéses számomra, hogy kell-e (érdemes-e) többet áldoznom rá (egyel drágább szintén ASUS típusra), a processzor, GPU miatt, ezt a kérdésemet remélem hamar megválaszolja valaki itt
(már részleteztem a topic-ban ezt kérdés formájában #69498).
Kíváncsi vagyok azóta pácát törtél-e a dolog felett, mert írtad ki is próbáltad személyesen, nekem ez még kimaradt.
-
cidalain
veterán
válasz
z0lt3n #69482 üzenetére
teljesen okésnak tűnik a lenovo is.
asusbol a Z300M típust venném.
ha elég a 8" nyugodtan mehet a Lenovo
(hogy miért nem elérhető más boltban? elég érdekes most a hazai Lenovo kínálat. a 7"-ban már megjelent nyár elején a tab3, de most ismét alig van helyette a régi szériásokat kezdték megint felpörgetni - gondolom a magyar forgalmazó azokat kapja tömegével, így ezt árulják. a tab3 majd csak akkor lesz ha a régiek elfogytak. vagy a jóég tudja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest