Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ehümm.

Rohadt gyors, a lassabbik, régi asztali gépemet megveri sebességben
Mag micro USB-Ethernet átalakítóval is lehet használni -
Švejk
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen, csak sajnos annak csak 2800 mAh az akkuja, a T7 se dicsekedhet éppen a 3300-assal, de azért egész jó.
Elég smooth a T7, nagyon gyors tényleg. Csak a 4.2 késik rá. Van rá béta, csak rossz. De jön a hivatalos.
ROM-ot én még nem láttam T7-re. De rootolni pofonegyszerű, egy gombnyomás, és fent van a Super SU. És működik. MOD-ot se nagyon láttam rá
-
Švejk
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nos, érdemes egy pillantást vetned a Hyundai T7/T7S-re, a Galaxy SIII/Note II processzorával, így gyakorlatilag ott vagy, mint a náci csaló nélkül

Főleg, hogy a T7S-ben 2 giga RAM van, de nehéz hozzájutni, kevés helyen van raktáron. Mint aktív T7 felhasználó, mondhatom, hogy az 1 giga RAM is vidáman elég. És remekül bír minden játékot!
Ezenkívül egy 1280x800-as IPS kijelző, gyönyörű!Amiket leírtál gyakorlatilag arra való egy tablet. Tehát ajánlom

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX