Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360
üzenetére
Igen, én tegnap meg is kaptam. Már 28-án beérkezett a veszprémi MPL depóba, de az aznapi körrel nem jött ki, így csak tegnap vettem kézbe. Én aznap délután meg is rendeltem, amikor Dr.NX kiírta, hogy akciós (átváltások után is 50k alatt maradt a vége).
Funfact, aznap rendeltem szilikon tokot is hozzá aliról, meg pár egyéb bigyót, hogy meglegyen a 10 USD, és a tok is megjött ma (meg a többi cucc is).(agyérgörcsöt kapok a belakás közben egyébként, hogy a jelenleg használt tabomon lévő SW-ek az elmúlt egy évben totál átalakultak, szóval egy részüket majd apkmirror-ról kell telepítenem, ha nem fogom megszokni.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX