- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kelzsoca #42065 üzenetére
Mester én meg nem tudom elhinni,hogy azt állítod nem ugyanaz..Hiszen specifikációkban ,kinézetben is az.Nem tudom miért állítod de legyen neked igazad kb 20 emberrel beszéltem és senki nem érti .Nem veszünk össze rajzta természetesen.Aki akarja látja a hszem ami eléggé sokatmondo és levon bizonyos kozekvenciát.Hiába írtam nekik nem válaszóltak telefonba meg azt mondták nem tervezik frissíteni...Főleg.hogy 3 hónap után kidobták az "új"modelt.MIndenesetre ezen túlvagyunk tudom,hogy te közelállsz a céghez ezért nem i várok/vártam tőled konkrét választ..Szóval túlvagyunk a témán köszönöm az eszmecserét tényleg mindenki nézze meg élőben a két tabletet és olvassa el a specifikációkat amit itt leírtam.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Robotporszívók
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest