- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kelzsoca #42065 üzenetére
Mester én meg nem tudom elhinni,hogy azt állítod nem ugyanaz..Hiszen specifikációkban ,kinézetben is az.Nem tudom miért állítod de legyen neked igazad kb 20 emberrel beszéltem és senki nem érti .Nem veszünk össze rajzta természetesen.Aki akarja látja a hszem ami eléggé sokatmondo és levon bizonyos kozekvenciát.Hiába írtam nekik nem válaszóltak telefonba meg azt mondták nem tervezik frissíteni...Főleg.hogy 3 hónap után kidobták az "új"modelt.MIndenesetre ezen túlvagyunk tudom,hogy te közelállsz a céghez ezért nem i várok/vártam tőled konkrét választ..Szóval túlvagyunk a témán köszönöm az eszmecserét tényleg mindenki nézze meg élőben a két tabletet és olvassa el a specifikációkat amit itt leírtam.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest