Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ennyi pénzt megért. Az újak gyorsabbak lesznek és újabb OS fog futni rajtuk,de ez mindig így megy,én elégedett vagyok ezzel.
Ettől függetlenül kiváncsi leszek rájuk,még az is lehet,hogy lecserélem majd egy Gen9-re a mostanit,de ez feltehetően nem egyhamar fog bekövetkezni. Indulásnak,szerintem olyan 100k körülire fogják belőni itthon őket,de majd meglátjuk,ha valóban megjelentek és kaphatóak is lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ettől függetlenül kiváncsi leszek rájuk,még az is lehet,hogy lecserélem majd egy Gen9-re a mostanit,de ez feltehetően nem egyhamar fog bekövetkezni. Indulásnak,szerintem olyan 100k körülire fogják belőni itthon őket,de majd meglátjuk,ha valóban megjelentek és kaphatóak is lesznek.
Dr.NX