Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Buster17
üzenetére
Ha a Google Play-en keresztül vettél játékokat, azok a Google-account-odhoz vannak kötve, úgyhogy újra le tudod onnan tölteni (és nem kell őket újra kifizetni).
Ha mondjuk a Gamelofttól vettél játékot, akkor amíg megvan az sms-ben kapott letöltőlink, addig újra le tudod ingyenesen és legálisan tölteni az appot. (Mondjuk ez nem jelent túl sokat, én pl. megszívtam a P1000-em ROM-frissítésével, ugyanis a Gameloft régebbi játékai - Dungeon Hunter HD 1-2. - Gingerbread fölötti Android-verzión már nem futnak.)
A játékmentéseid persze valóban törlődnek, azzal nincs mit kezdeni, ha nem csináltál róluk backupot.
-
Marcika80
tag
válasz
Buster17
üzenetére
Hali! Nem tudom hogy milyen táblagéped van, de itt egy Teljes full újra telepítés fog kelleni pcn keresztül, már ha megoldható, kel egy program, egy firmware verzió hozzá, és a többi levan írva vagy nem, de ha meg mondod hogy milyen géped van, körbe nézek a neten!
Nekem is volt gondom hasonló, de én akkor azt hittem hogy végleg tacsra vágtam a gépem, mégcsak be sem kapcsolt, sokszori baszakodás után sikerült feléleszteni, aztán csak kiderült, hogy én voltam a bén@.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Battlefield 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is volt gondom hasonló, de én akkor azt hittem hogy végleg tacsra vágtam a gépem, mégcsak be sem kapcsolt, sokszori baszakodás után sikerült feléleszteni, aztán csak kiderült, hogy én voltam a bén@.
Dr.NX