Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• public73

senior tag

válasz HorviGabi #26951 üzenetére

mivel ez az első tablettám, én még a "kezdők" naivitásával tesztelgetem a gépet.
    nem tudom mihez hasonlítani, de nagyon alkalmazásfüggő, hogy az akksi mennyit bír (ezzel nem mondtam újjat tudom).
    nekem 2,5 órát sikerült eddig egy feltöltéssel nem max. fényerő (kb. 50%, de így is nagyon szép világos a kijelző) mellet wi-fi-znem és játszanom vegyes használat mellett (kb. fele-fele).
    a panel tűéles, panaszon nincs rá, nem is tudom elképzelni, hogy a csilliókért árult neves gyártók paneljai mit tudhatnak, ha ez is überfasza....
    maga a rendszer számomra pengegyors, nem akadt meg még egyetlen alkalmazás megnyitásánál illetve elindításánal sem.
    várom a Jelly Bean-t, állítólag azzal még zökkenőmentesebb (ennél már nem tudom hova) a kezelése.
    holnap veszek mini HDMI-HDMI kábelt és kilövöm a tv-m (LG 42LK530) -re a képet, mert kíváncsi vagyok rettentő mód....
    rövöden és tömören ennyi...
    tudom, hogy van ennél jobb, szebb, nevesebb és okosabb (és persze drágább), de az én igényeimnek ez tökéletesen megfelel 2 év hazai garival (tudom az akksira csak 6 hónap... ;] )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés