Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Crytek #16727 üzenetére
Ha Bp-i vagy, becsattogsz a Keletihez a főpostára a számlával (általában a paypal-os is jó kinyomtatva), flippereznek veled kicsit az ablakok közt, fizetsz, megkapod a cuccot, boldog vagy. Ha vidéken élsz, akkor passz. A 3 nap még nem feltétlen para, volt benne egy hétvége is. Nekem volt cuccom, ami egy hétig ült a vámon, és mégse csaptak le rá. (én viszont aggódtam erőteljesen.)
-------------------Más.
window n70-ről vélemény? itt van rk3066, 1gb ram, ips, mali 400mp4, jól hangzik.
Papíron baromi erős a szintetikus tesztek szerint, alázza az új ainolokat is.
itt a tesztje, 6. oldal a benchmarkokéWindow cég hogy áll a frissítésekhez, hibajavításokhoz úgy általában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest