Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz tjb007 #30632 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy ezt (a vámtarifa számot) találtam a tablet-ekhez. ("HS Code" címszó alatt a gugli segítségével.)
Sajnos a NAV oldalán nem teljesen tudom azt értelmezni, amit a rendszer kiad erre a számra, de akár az is kiolvasható belőle, hogy vámmentes. Ez esetben megkövetem Fateless kollégát, jóllehet, ő nem is mondta, hogy a tablet-ek minden esetben vámmentesek.
U.i.: Ha az akkumulátorok nem vámmentesek, de a tablet-ekben van akku, akkor vajon "részarányosan" a tablet-ek után a vámmentesség ellenére is kell vámot fizetni? Vagy az kimondottan csak a notebook akkumulátorokra igaz?
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
DarknessHope
senior tag
válasz tjb007 #30671 üzenetére
TN-es na e fölött elsiklottam... ez már ront a megítélésen az egy mag még nem lenne feltétlen gond ha jól opzimalizálják.. 2 sim fontos mert így jobban jön ki anyagilag netezés plusz telefonálás.. huh.. most esik le nem is néztem hogy telefonálásra biztosan jó e.
köszönöm a véleményeket.
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #30849 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, hogyha tényleg szükség van esetleg a Bluetooth és a GPS meglétére is, valamint nem akarunk Kínából rendelni, akkor nem sok új alternatíva van 45 ezer körül. Persze ez a két funkció nem mindenkinek kell, nekik ott van a több modell.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
this is life
Ármester
válasz tjb007 #30954 üzenetére
Számból vetted ki a szót,a mali mp4 de szerintem az mp2 is kellemes grafikus feldolgozó egység ...
a kérdezőnek csak annyit hogy nem csak az számít mi a soc benne,hanem hogy a gyártó mennyi energiát fektetett az optimalizációba,mert gyengébb soccal is valami jó ,és erősebbel is tud sok bosszúságot okozni ha csak össze van dobva a rendszer...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Magnat
veterán
-
törölt tag
válasz tjb007 #31114 üzenetére
Abszolút nem vészes az ára. Támogatás nem tudom kell-e majd, semmi extrára nem kellene igazából, csak netezésre, filmezésre, meg legyen jó az akksija és bírjon ki bő egy évet, másfelet, és ne fagyjon le, hanem legyen használható.
(#31115) Magnat igen, 10-es. A fentiek miatt gondoltam 10-esre, kisebbet kapnék olcsóbban más márkát, de szerintem kellene az a 10 inch/coll
-
törölt tag
válasz tjb007 #31122 üzenetére
Remélem, bár nem lenne feltétel, de vannak 10-12 órás utak, amikor jó lenne, ha menne microUSB-ről is
Elméletileg jó lehet ez a kis táblagép és megérné az árát? Gondolkozom egyben, de nem akarok elsőre drágát venni, míg nincsen tapasztalat, ami meg feltétlen kellene, az az 1280*800-as felbontás, 1 giga ram és ennyiCsak kellene egy kis megerősítés, hogy okés a dolog, mert nem akarok melléfogni
(#31121) kovacspityu2 nekem is
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz tjb007 #31179 üzenetére
Tjb a az archos az mennyire használható márka ,az is kina vagy igaz hogy francia...? Gép választás elött álok 85 van rá ,a lenovoval szemezek a mérete miatt ,a tn nem zavar a többi része meg korrekt ,magnézium váz ,alu hátlap,a a hw ismered benne ,mi a véleményed a fenti 2 ről ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz tjb007 #31183 üzenetére
A lenovora ráhibáztál , fenem rá a fogam ezerrel ,az archosbol a 8 g9 turbo ami tetszetős lenne,de a lenovo a2019 nagyon ütösen hangzik ,erős márka jó support laptop oldalon ,és tableten is annak tünik...Köszi a segítséget lenovo lesz ,már csak a mediától kell visszaszedni a pénzem és pótlás majd irány a lenovoért...
Te régi motoros vagy itt adok a véleményedre sokat olvastam olvasom az írásaid hozzászólásaid...Köszönöm még egyszer .[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz tjb007 #31186 üzenetére
Akkor még egyszer köszönöm azért remélem lenovoék is végeztek olyan jó optimalizációt mint asusék az n7 el mert az rabul ejtett ,csak a mérete nem ,de majd megyek lenovo próbára is ...
-
Davebowman
senior tag
válasz tjb007 #31253 üzenetére
Mindegyikhez? Nagyszerű, köszönöm. És a 32Gb-os 3g-sel lehet telefonálni? Gondolok itt egy bluetooth-os fülesre, ami kocsiban úgyis a fülemen van otthon meg nem olyan gáz táblával a fülemen Bocs, ha hülyeséget írtam, csak érdekel mennyire kivitelezhető/van-e tapasztalat erről.
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Magnat
veterán
válasz tjb007 #31258 üzenetére
Köszi!
Telefonálás témához: 1ébként nem nagyon értem, h miért hagyja ki a legtöbb gyártó ezt a fícsört a 3g-s készülékekből, főleg ha az adott 3g modul esetében nincs is hardveres korlátja.. Ok, HC esetében állítólag kernel szinten volt tiltva (bár a Samsung ott is meg tudta oldani), de ICS meg JB esetén mi lehet benne a logika?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
this is life
Ármester
válasz tjb007 #31404 üzenetére
Az acer b1 mennyire használható ?abban is gps ,sim ,mtk dupla magos soc ,még az ami szóba jöhetne Klemensnek ...Árban a prohardver szerint nem gáz ...
Klements ha lekorlátozod a folyamatok számázt akkor nagyobb akadás nem várható .A ram amúgy minden tableten osztott rendszer és a gpu között,sajna droidon nem jellemző ahogy olvasom a dedikált memória a gpu mellé...
[ Szerkesztve ]
-
Flinter
tag
válasz tjb007 #31541 üzenetére
"Beállítások → Alkalmazások → Google Play Áruház → Gyorsítótár törlése, Adatok törlése, esetleg Frissítések eltávolítása. Ha nem hoz eredmény akkor nyomj egy gyári beállítás visszaállítását."
Hello, kösz a választ, de a gyári beállítások visszaállítását (menüből) már 2x is megcsináltam - semmi eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
solgew
csendes tag
válasz tjb007 #31585 üzenetére
Próbálkozz meg a szervizzel.
Messze is van, nem is garanciális, meg a szervizes a telefonban világosan fogalmazva elmondta, hogy nem látott még ilyet és ha nem szoftveres akkor nem tud rajta segíteni úgysem. Magyarul nem forrasztgatnak ott ők semmit sem.
Tehát magamnak kell megoldani szoftveresen ha ez egyáltalán lehetséges. Ezért kérdezem, hogy van-e már valaki aki találkozott valamelyik tabletnél ezzel a jelenséggel?
-
Chaser
legenda
válasz tjb007 #31708 üzenetére
Sokaknak nem esik le, hogy nincs rajta alapdolognak számító hdmi. N7-nél is ez volt, ilyen filléres dolgot majdnem mindenki alapnak tart, az is kellene hogy legyen. Még most is látni megrökönyödést amikor beüt valakibe a felismerés, hogy az N7-en nincs HDMI
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz tjb007 #31716 üzenetére
Nem tartom magam lustának, de sokáig én is azt hittem N7-en HDMI és microSD is van. Mert egy bizonyos szint fölött ezek alap dolgok - illetve annak kellene lenniük -. Hát tévedtem...azóta azzal kezdem az alapdolgok megvannak-e.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest