Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
igen az hogy az Nvidia találgatósba is meg itt is ezt olvasom tőled hogy perf/ watt és fogyasztás. miközben közismert AMD fanként a Furynál, veganal /290 nél ezek mellékesek voltak .a 95 fokos GPU nem számított és hasonló apróságok,csupán visszaolvasva a neved alatti kommentekre. Ezt nem értem illetve értem.
Tehát várjuk meg szépen mit tud hozni az AMD majd 7 nm@ 3. körös übertapasztalt gyártásból aztán utána meglátjuk lesz e érdemi fejlődés a konkurenciához nézve, mert a jelenleg piacon lévő kártyájuk a 12 nm-s Nvida kártyákkal vesenyez 7 nm-n és az utóbbi 6-7 évben nem is volt olyan generáció ami jobb lett volna náluk.
Nvidia bevállalta az olcsóbb /roszabb Samsung gyártást, gondolom okkal, ez a következménye. DE az is biztos, hoy Samsungnak ez egy über nagy lehetőség hogy fejlődjön ilyen összetett és nagy GPu-k gyártásában.
Ez majd hoz némi előnyt godolom most AMD nek,de hogy nem fog számítani a különbség abban biztos vagyok. ha hozza a 3080 teljesítményét akkor optimistán 280 wattot jóslok , ha ennyiből csak 10 % kal lasabb akkor már nincs szignifikáns különbség A 3080 320 wattjához szóval kíváncsi leszek mit hoz a navi teljesítményben és fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest