Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Amúgy honnan van az hogy gyenge a kihozatal? Már csak azért kérdezem, mert TSMC nel is külön gyártás kapott nv speckó csikszellel és folyamatosan segítettek a kiepiteset.Epp most árulja TSMC. Ugyan ez van most Samsungnal. Tegnap jelent meg cikk róluk mekkora lökés és előrelépés volt nekik most az Ampere gyártás. Szerintem csak szokásos kezdeti kihozatal gondok lehetnek, mint minden valtasnal, ami idővel javulni fog, én nem olvastam mást eddig,hogy rossz lenne.
ez a golden sample teória is a mai világban már nem létező dolog. Hamarosan telel esz YT nem hivatalos tesztekkel, ezt tudja Nv is..
De az biztos, hogy a PH nak külön gyártanak kártyát kézi manufaktúrával
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest