- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #39476 üzenetére
Én azt gondolom , hogy ez a legnagyobb gond ebben a dologban, ez a gondolkodás mód, amit te is most leírtál.Kicsit fordítva ülsz a lovon érzésem van
Persze egyértelmű, hogy én Nvidia pártként ,de nem AMD haterként gondolom ezt, meg tudom érteni, ha valaki éppen mást gondol. De én Úgy gondolom az egész piac alárendelte magát a Microsoft akaratának.
Nem azért történik ez, mert most megjött a Turing, hanem azért jött meg a Turing, mert most jött el az ideje ennek, hogy legyen értelme hogy cseréljék a Pascalt és Dx 12/ Vulkan nyújtotta hardveres előnyök fele nyúlni, mert megjelent pár program és játék ami elkezdte kihasználni, így mögé lehet állni driveresen is és hardveresen is.Nvidia úgy működik mint egy óramű, nem tesznek felesleges lépéseket amíg nincs kényszer.
DE egyébként a Turingna is még vannak lemaradásai, de ezek a hardverek mindkét oldalon pár éven belül a chipletes megoldások mellett őskövületek lesznek amúgy is.
Hiába van kint egy hiper szuper hardvered, ha mint írtad is dollár milliók és hosszú idő kell egy egy motor teljesen alapoktól való megírására ez 100 ből 1-2 stúdió. De kérdezem én minek? A játékok döntő része konzolra készül és az eladások legnagyobb százaléka oda összpontosul. Minek tegyen bele egy kiadó ennyi ezer munkaórát és dobjon ki egy valag pénzt, mikor a konzolokon így is hardver korlát van inkább, nem szoftver, a PC-n meg ami igazán nagy bevételt produkáló címek azok egy varrógépen is elfutó multiplayer címek.
Úgy gondolom Ahogy AMD is megveszi magának a címeket most már és próbálja hátráltatni a piacot és Nvidiát( mert valljuk be nektek sincs Vega a gépetekben hiába vagytok AMD pártiak, a HBCC meg RX kártyákon ugyan úgy nem megy és vele a 13 GB Vram) a magas Vram igénnyel ugyan úgy Nvidia is megveszi magának a játékokat és tolja az RT-t. Ebből remélhetőleg az fog kisülni, hogy egyszer csak Nvidiának is lesz a Vram igényre megfelelő lépése és AMD nek is RT támogatása, azaz fejlődünk grafikailag,de ez mind nem a DX 12 nek tudható be mert ezek Vulkanon is ugyan úgy vagy jobban működhetnének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest