Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Uhum. Hat akkor ezen az uton haladva mutasd meg akkor hogy a Steam tenyleg a felmeresbol kesziti a grafikont nem hasrautve. Nem tudod.
Megis azt elfogadod mint pontos felmerest, a neves piackutato cegeket pedig szepen ledegradalod megbizhatatlan kuruzslokka.
Valamiert ahogy fentebb is irtam ezen a topicon kivul a steam felmeres sehol sem szamit komoly infonak, ezzel szemben a piacelemzok adataira sokan epitenek. Biztos veletlen. A tech oldalak (anandtech, stb) is ostobak, hisz eleg lenne a steam-re pillantani, minek fejtegetik hosszasan grafikonokkal a buta piacelemzok adatait.
De ha ilyen megbizhatatlanok, akkor ezentul senki ne linkeljen grafikont ami a market sharet mutatja, meg ne is emlegessuk, mert azok a szamok is mind a kuruzslok adataira tamaszkodnak. Ha ezt igy kijelentjuk akkor mostantol az Nvidia 70%-nak elismert reszesedese egyenlo a nullaval, hisz nem tudni (szerinted) mi alapjan szamoltak.
Honnan tudjuk hogy tenyleg csokken a GPU piac? Lehet csak bekamuztak ezek hasrautve?Kicsit olyan mindenki hulye csak mi vagyunk okosak ez a hozzaallas.
Edit: a kedvedert gondoltam megnezem mennyiert lehet a JPR teljes 80 oldalas reportjat megnezni, de 1500$-t azert nem er nekem hogy letoltsem csak hogy megcafoljak egy internetes vitat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Death Stranding Director s Cut
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest