Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
En nem, engem azok erdekelnek akik itt vannak, aki kijatszotta magat...

Az arazas sosem zavart egy hardvernel, mar keresek annyit hogy azt vegyem meg ami tetszik. Azoknak akiknek viszont az arazas fontos, egy beugros kartya 160£-ert ilyen teljesitmennyel szerintem elegge barati.
vegyuk a vetelytarsakat arazva itt UK-ben, magyar arakkal nem vagyok naprakesz, bocsi.AMD 480 varhato ara 160£
AMD 390: 239£ a legolcsobb
AMD Fury: 359 a legolcsobb
Nvidia 970: 239£ a legolcsobb
Nvidia 980: 359£ a legolcsobbEzekhez hozzaveszem a 150-es max TDP keretet (amit nem fog kihasznalni), a 6 pin-es csatit, a kategoriat ahol a legtobb kartyat adtak el az elozo generacioban (970, 380, 380x, 390) es az arazasat mindezek melle jo kartya ez, barhonnan nezem.
szerk: az hogy ki akar ket kartyas rendszert epiteni ki nem az nem erdekes, a lehetoseg adott. A nagyobb testverek is jonnek hamarosan mas arsavba mas teljesitmennyel, szerintem jol guritott most AMD.
A szoftveres reszen az elmult fel evben nagyon jok a tapasztalataim, a Crimson eleg jol kiforrta magat meg ha van is melo, lesz is mindig, jon a Capsaicin vagy mifene, szoval nagy altalanossagban amit az elmult egy evben csinaltak az nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest