Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #85552128 #17645 üzenetére

En nem, engem azok erdekelnek akik itt vannak, aki kijatszotta magat... ;)

Az arazas sosem zavart egy hardvernel, mar keresek annyit hogy azt vegyem meg ami tetszik. Azoknak akiknek viszont az arazas fontos, egy beugros kartya 160£-ert ilyen teljesitmennyel szerintem elegge barati.
    vegyuk a vetelytarsakat arazva itt UK-ben, magyar arakkal nem vagyok naprakesz, bocsi.

AMD 480 varhato ara 160£
    AMD 390: 239£ a legolcsobb
    AMD Fury: 359 a legolcsobb
    Nvidia 970: 239£ a legolcsobb
    Nvidia 980: 359£ a legolcsobb

Ezekhez hozzaveszem a 150-es max TDP keretet (amit nem fog kihasznalni), a 6 pin-es csatit, a kategoriat ahol a legtobb kartyat adtak el az elozo generacioban (970, 380, 380x, 390) es az arazasat mindezek melle jo kartya ez, barhonnan nezem.

szerk: az hogy ki akar ket kartyas rendszert epiteni ki nem az nem erdekes, a lehetoseg adott. A nagyobb testverek is jonnek hamarosan mas arsavba mas teljesitmennyel, szerintem jol guritott most AMD.

A szoftveres reszen az elmult fel evben nagyon jok a tapasztalataim, a Crimson eleg jol kiforrta magat meg ha van is melo, lesz is mindig, jon a Capsaicin vagy mifene, szoval nagy altalanossagban amit az elmult egy evben csinaltak az nagyon tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák