- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
kopistar86
újonc
És olyan létezik h van egy gtx650ti Boost OC 1gb kártyám, es ha némely játéknak keves az 1 giga, akkor azt automatikusan elveszi a ramból. Ezt mondtak nekem, csak nemtudom h igaz-e
-
kopistar86
újonc
Szerintem i5 lesz belőle. Akár mit is nézek neten, mindenhol jobban teljesít meg a 4460 is mint fx8350. Pedig az a legolcsóbb i5.
-
kopistar86
újonc
Es ha fx-8350 mellett döntenék akkor milyen lapot vegyek hozza ami ki bírja a turbó mód tuningot de nem is rohadt drága
-
kopistar86
újonc
V!ck neked milyen van, AMD vagy Intel? Miért nem vennél K-s procit? Tuningra vagy gamera azt szoktak ajanlani nem?
-
kopistar86
újonc
Az az igazság hogy én inkabb arra lett volna kiváncsi hogy i5-4460 vagy fx-8350 lenne jobb játékra, nem éppen arra h mit tudnak a legújabb 100 ezer forintos skylake procik.
-
kopistar86
újonc
Ezek a 4 magos xenon procit alkalmasak játékra?
-
kopistar86
újonc
Egyik barátom adja el a 2400-át és attól vennem meg ha esetleg jobban produkál a játékban mint az amd
-
kopistar86
újonc
Sziasztok. Segítségre volna szükségem, gép fejlesztés előtt állok, mivel új intelre nincs pénzem az FX-6300-at választottam. De út közben akadna egy olyan vételem hogy vehetnék egy Intel i5 2400 procit. Sajna nemtudom eldönteni hogy most maradjak az FX-6300-nál vagy inkabb jobb lenne ez az Intel játékra? Köszi a választ
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest