Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taposo
aktív tag
Némi infó az új szörnyetegről AMD 8990
-
Taposo
aktív tag
válasz MPowerPH #6451 üzenetére
Hát elméletileg csak tavasz végén láthatunk tesztet róluk, azt irják kb. 15-20% teljesitmény növekedés(7970 vs 8970), amiért én inkább már megvárnám az a kiforrottabb CFX technológia mivel pont ez felől érdeklődsz , még jobb skálázódás, még simább játékmenet bár ezt főleg pont csak a zászlóshajóhoz igérik (HD8970)
-
Taposo
aktív tag
válasz radi8tor #6454 üzenetére
Hát igen addig még sok viz lefolyik a Dunán, bőven elég lenne 3-4 évente új családokat a piacra dobni, a jelenlegi generáció is iszonyat erős sőt még ez előtti is, de ez sajnos mindhiába ha a játékfejlesztők b@sznak rá kihasználni
d.beni: hidd el mire tisztában leszel vele a tesztek alapján hogy neked mire van szükséged, és mire kiforrnak hozzá az új driverek addigra már refet nem is nagyon fogsz látni
-
-
Taposo
aktív tag
"Optimalizálni mindig lehet" ez a baj hogy a fejlesztők is mindig ezt mondják, aztán sz@rnak rá, jobb volt neked úgy játszani hogy lagg tengerben úszol, de közben Lara haja Palette - Schwarzkopf reklám volt ?!?
fatallerror: az a bajom kolléga hogy ezekkel a másodlagos dolgokkal pepecselnek, miközben az optimalizáció el van felejtve,...
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
NV fronton volt a leges leg sz@rab, egy hónapot vártam mire a TR-hez kijött az összes patch, meg az új NV driver, akkorra már tényleg élvezhető volt. És ezaz hogy én is szeretek minél nagyobb részletességi szinten játszani, de amig nem jött meg ez a pakk addig 5 percenként kaptam crashet, ezért tartom elsődlegesnek hogy először a "motor legyen rendben aztán jöhet a kaszni" festése
-
Taposo
aktív tag
válasz Klikodesh #6727 üzenetére
Nagyon remélem hogy tényleg igy lesz, az elmúlt napokban nyomon követtem a NV vs AMD topikot és most utoljára nagyon érdekes problémákról beszélnek ezekkel a driverekkel kapcsolatban és minél publikusabbak lesznek ezek a driver problémák annál jobban fogják rágni a fülüket a fejlesztőknek is hogy oldják meg
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
pppppffffffff ez igaz NV tudja hogy kell borsot törni a másik orra alá, és bizony látom hogy a jövőben rengeteg AMD Evolved-es játék lesz, én eddig csak a hanyag driverek végett nem vettem AMD-t, de olvasom mostanság hogy egyre kifinomultabbak lesznek. Ha igy fejlődnek továbbra is elképzelhető hogy a köv. vga-m, AMD-s lesz már csak a BF4 végett is az is Amd-s lesz
-
Taposo
aktív tag
válasz fatallerror #6782 üzenetére
Ezt most tényleg nem értem, most akarja az AMD kiadni a saját referencia HD 7990-sét ? és akkor amik eddig forgalomba kerültek azokat ki tervezte ?
-
Taposo
aktív tag
válasz #35434496 #10102 üzenetére
Asus MG279Q ezt tavasz végén fogják piacra dobni, nagyon igéretesnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest