Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz Create. #30220 üzenetére

Azt a fogyasztást megnézi egy gémer is. Főleg mikor a 30k-s hűtő leolvad róla. Miközben egy 5600X az esetek 95%-ban megelőzi.

beef: igen azok sincsenek.

Összegezve: nincs 2xxx proci. Nincs 3xxx proci. De nincs 5xxx proci se. Nincs Vga. De kb semmilyen. Mert az 5xx is kifogyott. Nincs konzol se. Xboxból pár darab jut mert a kutyának nem kell. De ps5-ből egy darab nincs.
    Nincs ryzenes laptop. Azaz semmi nincs.
    Hát nekem ez elég szarnak tünik.

• Chaser

legenda

válasz Create. #30220 üzenetére

ha nem nézi, ha nézi, attól az még adott
    ha mondjuk havi szinten csak egy ezer ft-tal drágább a villany, az három év alatt 36e ft, de ha már 2e-rel, akkor 64e - hasamra ütöttem, nyilván annak függvénye ki mire/mennyit használja gépet -
    47e körül ütöttem le alzán z490-et nemrég ( : sztem pont ezt az msi-t , z490-a pro
    majdnem 100e-ből meglenne 10400-gyel

HSM
    nagyon egyszerűen:)
    10400 all core órajelen talán 4 v 4,1g amit z lappal fixálni lehet, ha akarod sem tud zabálni
    10700-nál ez 4,7ghz, ha ezt kimaxolod bizony már csúnyát eszik ahhoz képest amit tud
    személy szerint 4,5g körül gondoltam használni, de a topikból annyi nem derült ki, hogy 47-es szorzó alatt lehet-e mást állítani, vagy csak azt fixálni, azért itt is látszik mekkora az "érdeklődés" az intelekre
    beszéltük korábban, jó az intel 14nm, egy bizonyos órajelig, utána zabál
    ha most le kell fognom hogy ne zabáljon, akkor nyugodtan vehetek 3800x-et is annyiért, z490 helyett meg b550-et, és később bővíthetem 5xxx/6xxx-re
    játék engem már nem érdekel

Új hozzászólás Aktív témák