- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiensin
csendes tag
Szia!
Én sokat gondolkodtam más alternatívákon az R5 1600 megvétele előtt ,és a 6700 (k és non k) is szerepelt a listámon.
Alábbiak miatt zártam ki a versenyből:
Csak használtan olcsóbb mint az R5 1600.
B150-es lappal elég költségkímélő ,de akkor az új csatlakozók mennyisége/teljes hiánya miatt nem feltétlen időtálló, illetve gyors ramokat se támogat (habár az budget buildnél mellékes lehet).
Nekem nem volt használható aftermarket hűtőm ,és az r5 messze jobb stock coolerrel érkezik, mint a 6700.
Játékokban az intel procik órajel előnye érződik, de a non k órajele nem túl magas, így játékban se tud túlságosan meglépni az R5 elöl (főleg úgy ,hogy az R5 stock cooleren is húzható). -
BeZol
őstag
Tekintve h nem K-s i7, ezért 4ghz-en menne 1szálon, többszálon 3.7ghz-en talán, az új ryzent meg kis szerencsével 4ghz-re húzhatod (de 3.9ghz-re tuti).
Ilyesmi videót ha meglesel, akkor az jön le belőle nekem, hogy csak azért gyorsabb az intel, mert lehelettel jobb az ipc-je, van ahol a játék nincs rendesen amd-re optimalizálva, ill. az intel proci végig magasabb órajelen megy (itt ugye 4ghz-en megy a ryzen, és 5ghz-en az intel, az +25% órajel, ami cpu limites részen +25% fps-t adhat), az fps-beli előnye pedig kb. annyi, amennyivel magasabb órajelen megy.Tehát nagyon jó vételnek tűnik a sima i7, de AMD-t fel lehet tuningolni kicsit magasabb órajelre, és még lesz extra 2magod is --> 4mag helyett 6mag, az +50% erő -> 90ezer Ft-ig jobb vétel a 6magos ryzen ennél a 60ezres sima i7-nél.
Esetleg BCLK bios-t szerezhetsz ha Z170 lapod van, és akkor 4.4ghz-re felhúzhatod a sima i7-est.Én ryzen-t vennék, vagy max K-s i7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- New World - az új Amazon MMORPG
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest