Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deadwing

addikt

válasz daveoff #21318 üzenetére

Nem, nem fogom fel, mert látom, érzem. és nem csak én, hanem haverom is
    Egyébként hogy helyre tegyük a dolgot, valóban, nem próbáltam nvidiát, csak dx vs mantle-t. Ez tény! Ott 1 vs 3 a képkocka buffer.
    Ebből szűrtem le, hogy az 5 az valószínű még rosszabb.
    Lehet rosszul tettem, és nincs igazam, mert lehet pl, hogy az amd rosszabbul muzsikál dx alatt, és az nvidiának nincs is akkora input lagja mint az amdnek. Ez is előfordulhat, és lehet emiatt beszélünk el egymás mellett.
    Egyébként addig ebben sem vagyok olyan biztos, amíg egyes emberek vsync ON-al játszanak, és azt az input lagot sem veszik észre amit az okoz.
    Még egyszer leírom: AMD kártyával DX alatt ÉREZHETŐ az input lag, Mantle-hez képest. Aki ezt nem veszi észre az vak.

(#21322) ÁdiBá: azt, hogy a mantle kutyafasza, nagyon nem értek vele egyet. Ha csak a test range-et nézzük, azonos részletesség mellett dx alatt 130 fps-t csinál a 290 CF -tudom szörnyű-, mantle alatt meg stabil 200-at. Több is lenne, ha nem lenne a 200 limit. Ez egy 64-es szerveren kb 170-et jelent.
    Persze az is lehet, hogy ezzel az amd dx alatti gyengeségét mutatom meg :)

• ffodi

veterán

válasz daveoff #21318 üzenetére

Én is játszottam mindkét kártyával BF4-et és én sem tapasztaltam különbséget (AMD Mantle vs NV DX természetesen....). Mindig mindenki azt védi és isteníti amije van, de van egy határ amikor a dolog már átmegy nyálverésbe...

Egyébként pontosan tudom, hogy ilyenkor mit éreznek a delikvensek, én is sokszor elnézegetem a vadi új 4 hengeres kocsikat 1200 köbcentivel 200+ lóval, hogy hú de szép, és erős, de mindig azzal nyugtatom magam, hogy az enyém 5 henger, kétszer akkora lökettérfogattal, és hogy ebbe nyers erő van. :D Annyi a "titok", hogy meg kell tapasztalni a dolgokat, majd eszerint dönteni, és ha x jobb, mint y, akkor azt el kell fogadni. :)

A példa természetesen eléggé sarkított, és sok tényező beleszólhat még a dolgokba, csak a lényeget vázoltam...

Új hozzászólás Aktív témák