Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Ha csak puszta unaloműzésből írkálsz, miért nem valamelyik OFF-topikban teszed? Pl. itt: [link] vagy itt [link]. Ez egy szakmai topik, szvsz ebben senki nem kíváncsi az "antiszakértésedre"..
Nem nem... soha nem szoktam unatkozni. Ha 1000 órából állna egy nap, az sem lenne elég... Inkább szórakozásból irkálok (rövid í ! - csak hogy végre én is kijavíthassam és oktathassam a nagy májsztrót
) mindenfelé.
De ne aggódj, eszem ágában sincs itt trollkodni. (hírportálok bulvárcikkei a specialitásom...)
Itt csak bekérdeztem valamit, a viszonylag korrekt választ megkaptam.
Azt a beírást meg, amire zagyváltam egy választ, csak tök véletlenül láttam meg, és gyorsan ráhánytam valamit ami jólesett... egészen nyugodtan töröld ki ha annyira zavar téged... nem fogok megsértődni, mert már vissza sem nézek ide...Elnézést kérek, itt sem vagyok. Bocsánat hogy belerondítottam a félistenek csillogásába....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest