- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Wot-ben ami amúgy sem egy őrült nagy gépigényes játék van jelentősége 4gb helyett 8gb 570 kártyán?
Mással nem.játszom,jövőtállóság sem érdekel csak a jelen.
-
tomic
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Nem "csak a Nitro+ a legjobb!
A Powercolor Red Dewil Golden szintén ugyan olyan jó! -
tomic
addikt
Régen nem volt dolgom otthoni gariztatással ezért gondoltam megkérdezlek titeket.
Ha pl. veszek egy használt vga-t garival valakitől és az utána nálam tojik be,azt a bolt köteles gariztatni attól, hogy nem az én nevem van a számlán? -
tomic
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Köszi. Nálam is csak ott van. Akkor nem tudom honnan került elő még egy.
-
tomic
addikt
Akinek 580-as Nitro+ van megtenné,hogy a csavarokon lévő gari matricákat lefotózza nekem. A kártyához nem nyúltam,nincs bontva de mikor ma kivettem egy "W" betű leesett valahonnan és szeretném visszatenni.
Köszönöm
-
tomic
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Igen,ezt tudom. Kérdés javítják-e nekem ezt vagy sem.
Holnap visszaküldöm. Hátha a német kereskedők korrektek lesznek.Egyszer már cseréltek mindent szó nélkül mikor eláztatta vízhűtés a rendszert. -
tomic
addikt
Most jut eszembe, hogy a kártyám garis. Szerintetek ezzel a bios kapcsoló kiugrásával fordulhatok garis ügyben az eladóhoz?
-
tomic
addikt
Ismertek valakit aki vga javítàssal foglalkozik?
Sajna a bios switch kapcsolom kijött a helyéről. Pontosabban a kis pöcök csak. -
tomic
addikt
Had nőjön az én e-penisem is.
Nekem nem volt vga-m.
-
tomic
addikt
Gap-ek szerintetek milyen vastagok egy 580-as Nitro+ kàrtyàkon?
Volt aki cserélte màr őket?
Illetve milyenre érdemes cserélni? -
tomic
addikt
válasz
Jakuskacsa
üzenetére
Ott van még a Powercolor Red Dragon Golden. Ugyan olyan hűtő teljesítménnyel. Ajánlott az is de nagyon.
-
tomic
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Mondhatjuk. Bàr engem ez annyira nem érdekel csak kívàncsi voltam.
RX580 Nitro+ -
tomic
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Sajna nem én vagyok aki ezt neked megmondja pontosan. De HSN fentebb linkelt egy beàllítási lehetőséget próbáld ki aszerint. Én csak beállítottam a fent leírt értékeket és azokat csökkentettem amíg jó nem maradt.
-
tomic
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Én most csak a kíváncsiság kedéért beőttem a leírtakat és kipróbált,hogy megy-e. De úgy látszik szépen megy ez.
-
tomic
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hogy egy kicst én is dicsekedjek.
1380 1125
1300 1015
1255 925A többit nem teszteltem.De ez is elég szép eredmény.
Majd újra pasztázás után nekifutok mégeyszer bár szerinem nem fog ez már változni. -
-
tomic
addikt
Miért van az,hogy a memoria freki egyfeszt 2000mhz-n teker üresjáratban? Hogy tudom ezt visszavenni?
-
tomic
addikt
HSM! Korábban írtad nekem,hogy ezzel a módszerrel a legkönnyebb megtalálni az alsó fesz értékeket a különböző frekiken.
A HWinfó-ban a current ,minimum,vagy a max értéket kell beállítani? -
tomic
addikt
Korábban volt egy írás miszerint a low feszeket terhelés alatt a HWinfóval kell kimonitorozni.
Itt ugye ír 3 adatot. Melyiket kell belőni? A max feszt? -
tomic
addikt
Nitro kàrtyàkon a bios kapcsoló melyik àllàsban melyik módban futtatja a kàrtyàt?
-
tomic
addikt
Mindkét kártya ku..a jó. Mind hűtés mind teljesítmény terén.
Azt mondjuk nem értem ha azonos frekin mennek mitől van + 1 fps is? -
tomic
addikt
Néztem őket játék alatt. Egy kimondottan rosszul szellőző házban.
A Nitro 72 fokig ment fel a Golden 70-ig. Mindkettő hangtalan.
A Goldenen jobban pörögtek a ventik mint a Nitron. Szvsz szerintem egálban vannak hűtésileg egymással.
Teljesítmény meg ugyan az hiszen mindkettő azonos frekin megy.
Tuningot nem próbáltam. Nem is izgat.
Nagyvonalakban ennyi. -
tomic
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Ma jött mindkettő. Sok időm nem volt de holnap remélem tudom picit nyúzni mindkettőt. Amíg mentek mindketten hangtalanok voltak. Madvr izzasztotta őket de a ventik alig forogtak. Valószínűleg nem egetrengető a kettő között a különbség. De kiváncsi vagyok melyik marad hűvösebb és melyik marad halkabb.
Sajna csak holnap van időm rá utána csak szeptemberben. -
tomic
addikt
Hatalmas egy darab a Nitrohoz képest. Szinte a kézben eltörpül mellette. Viszont rövidebb vagy 3 cm-el.
Beretvás Ha nem biggyezted volna a végére a szmájlit hihetőbb lenne. De mindegy is.

A probléma nem a tág fogalommal volt.
Részemről azzal, hogy senki nem tudott semmi infót. Így nem volt támpontom. Most már van. -
tomic
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Mit kellene bizonyítani?

Szó nem volt ilyenről. Egyszerű kérdés volt korábban a részemről,hogy mi a különbség. Mivel senki nem válaszolt így gondoltam megosztom mi is a különbség a két kártya között. Ha jobban megnézed picit több az mint 2 mm,bár valóban nem teljesen jó a kép. -
tomic
addikt
Powercolor Red Dragon 580-as kártya mennyire ajánlott? Hűtése milyen, mennyire zajos?
-
tomic
addikt
Egy kàrtyàn tegyük fel nem az eredeti bios van. Nyilvàn bànyàsztak vele. Erre az eredeti bios felrakàsa miként megy? Van ennek valami hàtulütője? Gondolok itt arra,hogy nem lehet vissza rakni vagy a kàrtya akàr kukàzodik.
-
tomic
addikt
Megérkezett a Giga 580 8Gb-s kártyám.
Rögtön ki is próbáltam terhelés mellett. Madvr szépen izzasztotta majd WOT-et játszottam.
Ahogy azt vártam, elkezdett a venti hangosan pörögni a terhelés alatt. Kb 2300-as fordulaton ment és borzasztó volt a hangja.
Kártyát kivettem majd szétszedtem. Paszta alatta nem igen volt. Ami volt az meg be volt száradva.
Kapott frisset és egyből barátságosabb lett.
Venti terhelés alatt sem ment 1700 fölé. Hőfok meg 75 C volt maximum. Itt gyakorlatilag hangtalan.
Fesz csökkentéssel még biztosan lehetne javítani a hőfokon majd kipróbálom. -
tomic
addikt
válasz
Ryan_Sanchez
üzenetére
Persze. Minden szart nem akarok megvenni.

-
tomic
addikt
válasz
Ryan_Sanchez
üzenetére
Kipróbálom.
Olyan olcsón adják, hogy ha hangosabb is a kelleténél akkor is megéri(29e). -
tomic
addikt
Gigabyte Gaming hűtését hovà lehet sorolni? Jó, közepes,rossz?
580 8gb-s a kàrtya. -
tomic
addikt
Véleményetek szerint egy 580 8gb Nitro megér 34000Ft-ot ami bányászott egy évig?
-
tomic
addikt
A Pulse és a Nitro kártyák között röviden mi a különbség?
Hűtésük szemre mintha ugyan olyanok lennének. -
tomic
addikt
Így igaz de néha jól jönne a mostanihoz képpest a plusz erő.Igp szépen teljesít de nem mindenre elég.
Ha beesik az 580 ára tartósan 30 alá akkor mindenképp befogok egyet. Jelenleg 36-40 körül mozognak(ausztria). Amig nem lesz értelmes áron 4K tv ami hozza a plazmák szintjét addig kiszolgál ez. -
tomic
addikt
Node 605- ös házam van. Ebben elfér minden.
-
tomic
addikt
Köszönöm mindenkinek. Akkor ez el is dőlt.

-
tomic
addikt
Sziasztok!
580-as kártyát szeretnék vásárolni htpc-be.Tehát a legcsendesebb verzió érdelne. Tapasztalataitok alapján melyek a legcsendesebb modellek? -
tomic
addikt
MSI Armorról van valami infó?
-
tomic
addikt
Nem követtem egy ideje a vga árakat de meglepve látom,hogy egy rx580 8gb-t már 266 euroért lehet kapni. Mi történt itt? Bányászláz lecsengett?
El is gondolkodtam egy beszerzésén.Melyik az ajánlott hűtésű ami igen halkan teljesít? HTPC-be menne tehát a legcsendesebbet keresném.Valakinek esetleg volt több példánnyal is tapasztalata? -
tomic
addikt
válasz
turistakolbi
üzenetére
Îgy van. Külföldön is folyamatosan esnek az àrak.
280 euroért van 570-es 400-ért 580 8gb-al. -
tomic
addikt
Mit érhet most egy kb 4 hónapos 570 4gb gaming?
-
tomic
addikt
Filmézés ez bizony. Csak egy picit le van terhelve a madvr algókkal

-
tomic
addikt
Egy kis segítség azoknak akik esetleg nem lennének megelégedve a gyári hővezető paszta által nyújtotta teljesítménnyel.
A vga-m egy 570 4gb Gaming. A kártyát csak filmnézéshez használom. Filmnézés alatt eddig a max hőmérséklet 82-83 fok volt. Ma úgy döntöttem újra pasztázom.Mivel nincs rajta biztosító ragasztás a csavarokon ezért garivesztés sem áll fent, belevágtam.
MX4 pasztám volt csak itthon. Ez egy viszonylag jó paszta mint tudjuk, de vannak tesztekben sokkal jobban szereplők is.Szvsz lenne benne még.
A kártya az újrapasztázás után beállt a stabil 74 fokra. Tehát 8-9 fokot nyertem vele. -
tomic
addikt
570-es kártyámat szeretném újra pasztàzni. A kérdésem az lenne,hogy a memória lapokon a hővezető pad az milyen vastag lehet?
Csak mert biztonsàg kedvéért inkàbb rendelnék belőle ha a fent lévő esetleg megsérülne.
Pasztàt mit ajànlanàtok? MX4 megfelelhet? Vagy a folyékony fém? -
tomic
addikt
válasz
krokostamas
üzenetére
Nekem eléri a 80 fokot is. Bár a ház szellőzése nem a legjobb.
Gondolom ez még normális értéknek számît. -
tomic
addikt
Egy Gigabyte Gaming 570 4gb vga-nak mi szerintetek az optimális hőmérséklete játékok alatt?
-
tomic
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
A hangorkánt,ha már a ventiröl volt szó.. Eddigi kártyáim nem csináltak ezt,gondoltam ennek sem kellene.
-
tomic
addikt
Az miért lehet,hogy minden indulásnál a ventik felpörögnek fullra,és mikor feláll a rendszer akkor visszaáll alap fordulatra vagy épp ki is kapcsol?Hogy lehet ezt megszüntetni?
Giga 570 4gb Gaming a kártya. -
tomic
addikt
Garivesztéssel jár a hűtő levétele és a chip újra pasztázása? Rx 570 Gaming
-
tomic
addikt
A napokban rendeltem az interneten egy rx5600 4gb kàrtyàt. Lehet élnék az elàllàs jogàval és egy erősebbre cserélném.
570 4gb-ra gondoltam. Van valami best buy köztük? Érdemes erre cserélni vagy van valami nagyon jó vételnek szàmîtott 4gb-os 580 esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest