Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz zack #20364 üzenetére

De belehet tenni CF és SLI nél is a Petikét csak akkor másképp kell a ventiket feltenni! :K

u.i. : sz.tem valamivel több(olyan 2,5.slott) de most azért nem szedem szét, de a CF-es lapoknál általában 3.hely van a 2.kártya között tehát simán elfér!

így ni!

*****************************************************************************************
    Speed(R) : ránézésre ez is sík, szép sima és fényes, de ha ellenőrzöd egy valóban sík felülettel(pl tolómérő szára) egyből látszik hogy hepe-hupás és ahogy be is bizonyosodott, miután felcsiszoltam 10.fokkal lett jobb :K
    Amúgy azt már többször tapasztaltam amelyik hűtőnek a GPU/CPU -val érintkező felülete nikkelezve/krómozva van az soha nem tükör sima csak ránézésre az, és amúgy sem szerencsés pasztázás végett, mert kitolja maga alól annyira csúszik, jobb a végeredmény ha picit érdes a felület most is csak 800.as polír papírral esetem neki pedig van itthon 2500.as is :K

Új hozzászólás Aktív témák