- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Apollo_21 #40990 üzenetére
Mért pontosan mi a gondod. Mert olvastam a leirásod de nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az sem, hogy milyen drivert használsz, milyen programokkal hajtod a rendszert hol és miket tapasztaltál és milyen időközönként. Hideg illetve meleg bekapcsolásnál, vagy több órás játék után volt ez, ha van olyan program vagy játék ami különösen előhozza azt is leirhatnád. Amúgy én tegnap vagy 4 órát mafia 2 őztem de semmi hiba nemvolt, pedig a böngészőbe rendszeresen ott a fekete kockázás ami ugyebár a 13.9 es driver miatt van, leginkább a Facebook az érintett terület, de máshol is láttam már de nem olyan látványosan és csak nagyon ritkán. Játékokban viszont abszolut semmi.
Mert? Nyilatkozzál hogy a VGA-d anomáliákat csinál, eresztess rá 1 órára egy furmarkot a fiukkal aztán kiderül. Ha hibás a VGA azonnal kifekszik 1 vagy másfél perc után. 1 óra után mivel ez extrém megterhelésnek számít ha megingik azonnal ki is fingik. Mert kb a teszt nekik annyit jelent hogy beteszik egy gépbe megy, megy. Végigtolnak egy 3D markot lefut, lefut. És visszaküldik hogy hibátlan, csakhogy nem az. Erőszakosnak kell lenni persze nem szószerint, mert különben elhajtanak. Ha tudsz róla képet csinálni, érdemes lementeni és kinyomtatni és bizonyitani az igazadat. Ezek nem 5ft os kártyák hogy csak félvállrol lehessen venni a dolgokat, bár a szervizek imádják ezt csinálni. Sőt még olyant is láttam hogy ami szerviznek van kikiáltva egy cégnél, (nevet most nem írok), nem is szerviz csak egy átvevőpont ami továbbitja a nagykernek és ott kezdenek majd vele valamit bütykölgetni ami akár 3 hétig is elhúzódhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest