- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
Trailblazer #34935 üzenetére
Nos a történet eleje kicsit bővebben, hogy tegnap vettem egy Gigabyte HD7850OC 2GB kártyát. BS böngészéskor, film nézés közben, random. Éjfélig szenvedés, alaplap BIOS frissítés, friss driver, változás semmi. Ma csere MSI 7850OC 2GB-re és ugyanazok a hibák. De most itt volt hagyva a gép 1,5 órára és semmittevés közben is fagyott és újraindult. Sztem többször is, mert jól be is fagyott BS+villogó kurzor, gondolom a user választó képernyőn(?). Csak a kikapcs gomb nyomva tartása segített. Két gyártó két kártyája ugyanazt produkálná?
Szerintem legyalulom 1. körben a drivereket, de ehhez kellene valami progi. Mivel lehet?
Legutóbb (kb. 1 éve) a teljes HW ki lett cserélve Win7 alatt és stabil maradt. Csak a VGA maradt benne, az most lett cserélve. További tippek? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest