Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz
lowzor #29975 üzenetére
Nem, nem 20 évre tervezek vga-t, hanem addig, ameddig elég. Pl. 2 éve vettem a 6770-et, az már elég kevés lett mostanra, meg úgy a gép többi része is, ezért megérett a cserére.
Nem tudom, hogy meddig képes működni egy vga, mert 2 évnél tovább nem volt még 1 vga-m sem nálam.
Inkább maradok átlagfelhasználó, és nem akarom tényleg a kártyát a határain járatni, mellesleg nem is nagyon bírja a tuningot a kártyám...A fesz állítástól meg amúgy is "félek", mert mégis csak az árammal játszadozni nem olyan vicces, és akármi elsülhet, vagy történhet és én tartok ettől. Lehet hogy ez hülyeségnek hangzik, de tényleg nem fogott meg ez a tuning dolog.
A végén még lehet, hogy nem 2 évig lesz vga-m, hanem több ideig, és sokáig fog kelleni, és számíthat 1-2 év.
Nyílván nem 8-10 év múlva, de 4-5 évig könnyen elképzelhető, hogy nem fogom a gépemet upgradelni, hanem veszek egy "Next Gen Xboxot" és a gaming meg van oldva
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest