Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz seederking #9250 üzenetére
Nekem pl. az afterburner nem engedi a feszt állítani a 7850-en, csak a gpu tweak.
Lehet, hogy nálad meg fordítva van -
kovsol
titán
válasz seederking #9253 üzenetére
Drivert nem cseréltél? Csak mert utána nálam mindig újra kell telepíteni és újra bepipálni mindent, hogy működjön.
May the Force be with you!
-
Garsza
veterán
válasz seederking #9250 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom a sapphire kártyámmal és nem is tudtam megoldani. MSI Afterburner a megoldás.
Azt még nézd meg hogy a settingsben a van e lehetőség rá hogy kipipáld mert nekem nem volt.
Közben látom neked sem lehet kipipálni én nem tudtam vele mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Tegnap cseréltem ki a kártyát akkor volt fönt 12.11b4 és most raktam föl a tweak-et.
-
veterán
Sziasztok
Napokban fog jönni egy Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 videókártya. Látom a spec be hogy a gpu 860mhz-en megy alapból. Alapfeszen ezt meddig tudom feltornázni? 0-24h-be szeretném így használni hogy húzom kicsit. 1000mhz-ig lehetséges, fesz emelése nélkül?
köszönöm
iPhone 13 Pro Max
-
Dealer95
őstag
Senki sem tudja megmondani miért fagy ki a gépem mikor feszt emelek?
-
lowzor
veterán
válasz seederking #9253 üzenetére
Tune setting-nél mi van?
Advanced módban van? -
Dealer95
őstag
válasz csucsbicep #9264 üzenetére
Azt még nem próbáltam, de valószínűleg igen.
1140/1350-en 1,138V-on stabil.
1100/1350-en fesz emeléssel (1,17 és 1,21-en is próbáltam) win alatt is fagyás (fekete kép, venti 100%-on pörög, reset sem segít csak power gomb hosszú benyomása után kapcsol ki)MSI AB nem látja a feszt, csak Asus Tweak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csucsbicep #9260 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Nem akarom túl magasra tenni a mércét, mert eddig egyetlen VGA-mat se húztam. De ezt felakarom egy kicsit. 860mhz-ről 1ghz-re. És így használnám 0-24h-be. Gondolom ekkora emelés bőven belefér ugye?
Illetve ugye nemkell attól tartanom hogy lesz a kártyával valami? Mármint úgyértem hogy nem a határokat feszegetem mert 140mhz-es emelés télleg semmi. Pl egy 1200mhz-hez képest.
iPhone 13 Pro Max
-
kovsol
titán
válasz jozsi252 #9266 üzenetére
Mivel a driverben is 1050Mhz -t enged gyárilag állítani így addig nyugodt szívvel elmehetsz és azon se kell aggódnod, hogy az AMD által megszabott határ fölé mentél. Amúgy ezeken a kártyákon mondhatni túlméretezettek a hűtések már, szóval hőfokon se fogsz látni eltérést.
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Áttértem Msi AB-re.
Első "komolyabb siker" tuning terén.
A feszt olvasgatás és Alpachino kolega tanácsára próbáltam 1.250mV ~1200Mhz mem órajel alapon.
Szépen növekszik,.Csak most már azt kellene tudnom pl merjek-e tovább menni.Mert pl 1300-on már elhasalt ezzel a fesszel.Plussz nem tudom hogy kellene a ram órajelet is párhuzamosan emelni/próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
12.11b6 driver-t felraktam, 3d mark11-be 150 pont javulást értem el az ígért 1000 ponthoz képest! Csak simán rátelepítettem az előző driver-re. Ez így jó vagy teljesen távolítsam el az előző driver-t?
-
Dealer95
őstag
-
csoty
aktív tag
Hynixes a 7870DCU2-V2m
#csotykocsithajt
-
V.Dave
senior tag
Szerintetek melyik a jobb választás?
HIS Radeon HD 7870 IceQ X - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0:********************************************************************************
HIS Radeon HD 7870 IceQ Turbo - 2 GB GDDR5 - PCI-Express 3.0:
Nekem a 2. a turbós jobban tetszik és tesztek alapján 1-2fokkal hűvösebb mint a másik viszont kevésbé tuningolható nekem úgy jött le. Árban kb nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
kockaharcos
senior tag
Ha a második olyan,hogy a meleg levegő 80%-át kifújja a házból,akkor érdemes. Ha nem akkor a kinézet miatt az első.
[ Szerkesztve ]
-
zolika010
tag
Hali!
Láttam hogy kijött a 12.11b6 driver. Érdemes felrakni? Az órajel most már visszaáll idle közben?
Mekkora lesz a teljesítmény javulás?
Ja és még annyit hogy elég ha uninstalálom(vezérlőpultból) az előző driver-t vagy kell vm speckó progi mellé?
vga--> Asus 7870 V2[ Szerkesztve ]
-
menyoronc
aktív tag
Nekem his 4670 volt most 5750 van, meg se nyikkan:-)
Üdv: Gábor
-
csucsbicep
nagyúr
válasz csucsbicep #9288 üzenetére
Találtam a másikról is, igaz egy ez 7950, de a hűtés ugyanaz: [link]
-
kovsol
titán
válasz csucsbicep #9288 üzenetére
ez a műanyag burkolat nagyon gagyinak hat számomra amúgy, de attól lehet jól teszi a dolgát, de gondolom nem az olcsó kártyák közé sorolhatóak ezek
[ Szerkesztve ]
-
Fisherhun
tag
Sapphire HD 7870 et ne nagyon vegyetek :S Elég sok embertől hallom ugyan azokat a hibákat ami nálam is előfordult Én nagyon megbántam már és sajnos lehet hogy nem is veszik vissza mert a tesztek lefutnak csak épp a játékok alatt lefagy úgy hogy kb 70000Ft kuka
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest