Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz Sondi1986 #8383 üzenetére
És mikortól lehet majd kapni a kicsikét? Vagy most ezt minek csinálták? van valami magyarázat?
Remélem valaki fekete nyákkal is gyártani fog ilyen kicsit, mert akkor lazán beáldozok egyrecsucsbicep: Azért csodálkozott mert majdnem egy 7850-es mérete, és mégis kell neki a 2db 6 pines
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
kockaharcos
senior tag
válasz csucsbicep #8402 üzenetére
Szerintem azért írta ezt,hogy 2db 6-pines-t kapott, mert a VTX3D kiadta az 1100MHz-est 1db 6pinnel.
-
Dealer95
őstag
Na itt a vége az én Dual-X Sapphire 7850-emnek.
Alapfeszen (1,138)
GPU:1100 (+28%)
RAM(Elpida): 1450Mhz (+20%) -
Dealer95
őstag
válasz csucsbicep #8407 üzenetére
1250-en próbáltam 1,2-vel, kifagyott. Az alatt meg nem éri meg a + fogyasztás és a + hő miatt, szerintem. Úgyhogy marad így.
40k-t megértCJ3: és mennyiért vetted?
[ Szerkesztve ]
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Valaki légyszíves segítsen már, mert én ilyet még nem láttam, hogy nem tudok feszt emelni, vagyis emelni emel, látszólag, de hiába monitorozom valójában nem emel semmit!! Asus gpu tweak, trixx ki se írja, a fesz állítási lehetőséget, AB-ben ugyan van csúszka, de nem állítja át. Mitől lehet? Sapphire 7870 oc. és ahogy néztem hynix ramos a kari szerencsére.. vagy mégsem? Mert ahogy állítok+ 50 Mhz-et kékhalál. Pár éve tuningolok vga-t de ilyet még nem láttam... :S
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
Dealer95
őstag
válasz csucsbicep #8412 üzenetére
2 hetes, 2év aqua gari, dobozos stb.
-
Garsza
veterán
Azt nem tudja nekem valaki megmondani hogy az Asus 7870 kártyámnál hogy tudnám elérni hogy a power limit 20% nagyobbra lehessen állítani?
-
nagyúr
válasz tasakos #8411 üzenetére
Lehetséges hogy 78xx nél is bevezették azt amit 79xx nél ZÁROLVA van a fesz emelés! Bár még ilyennel nem találkoztam, de nálad valami más lehet mert ha emelsz az órajelen akkor is kékezik akkor ott valami más gond van.
*******************************************************************************************
#8415 Garsza Már MEGMONDTAM hogy NEM LEHETSÉGES! csak akkor ha Sapphire OC bios -t teszel az asus karidra![ Szerkesztve ]
-
tasakos
tag
válasz DroiDMester #8418 üzenetére
Nemtudom mi lehet a gond. Eddig alapórajelen stabilnak tűnik... Jó lenne, ha lehetne tuningolni, mert hynix ramos, és a power limitet is 50%-ig engedi kitolni. Csak épp tuningolni nem lehet.. röhej.. Esetleg tudtok mondani, más VGA tuningoló progit? vagy nézzem meg régebbi AB, vagy TRIXX-el? hátha ott engedni... (egyébként, miért van az, hogy itt pár embernek működik az asus gpu tweakben a fesz állítás, nekem meg még pár embernek meg nem lehet..?)
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
és ha a sapphire oc bioszt rárakom azzal működni fog a kártya?
-
odorgg
addikt
7850-nél is emelkedik a TDP limit OC biossal?
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Tarill
őstag
azért az feltűnik hogy a direct cu-s 6870-em alaphangon 40-45fokon ment játékok alatt 85 körülig is felment míg a "sima" sapphire 7870 üresbe 28-30 fokon megy terhelve 60 fok a teteje
igaz h dupla venti van rajta de a 6870 meg direct cu-s voltmért termel ennyire kevés hőt? (nem tudom melegíteni a lábam a gép mögött xD )
-
aktív tag
-
scukp78
csendes tag
Haliho!
A mai napon en is boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire 7870 Ghz Editiion-nek. Minden szep es jo, nem probaltam meg huzni, hagytam alapon mindent. Viszont egy dolog idegesit csak, ha otthagyom a gepet, 10 perc mulva a monitor kikapcsol, es ezutan nem tudom eletre kelteni a gepet, csak ha kikapcsolom es vissza, ergo gondolom nem ad jelet a kartya a monitornak. Nos mitol van ez, es mivel lehetne ezt orvosolni ?
12,11b van fent.
Most beallitottam, hogy soha ne kapcsoljon ki a monitor.
udv
[ Szerkesztve ]
scu
-
tasakos
tag
Most olvastam el pár külföldi tesztet detto ugyanez a kari, gpu-zben megnéztem minden verzió bios stb megegyezik és azoknak mind lehet feszt emelni, ennek meg nem...kva érdekes..
Most újraraktam mindent, beton stabil a gép, bios reset, új win bizt. kedvéért nem béta, hanem whql-es 12.10-es driver. Alap órajelen van. ami 1050GPU/1250 RAM. Sapphire 7870 OC-nak ez a default-ja. Most már így alapon furmak alatt se hasal meg, heaven alatt sem, 3 óra bf3- at is szerette. Szóval így okés sztem.. Csak ugye direkt azért vettem ezt mert mindenhol írták, hogy lehet tuningolni... erre meg...több monitorozó programot megnéztem és marad mindig a gyári feszen ami 1.219v, akármit csinálok. AB-ben átállítom, a monitorozóba ott kiirja módosított értéket, de a többi program csak megint az alap 1.219 v-ot látja
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tasakos #8429 üzenetére
Valami van, nálam is ugyanez. Legfrissebb GPUz is olyan baromságokat ír VDDCre, hogy hűha. Trixxel lehet állítgatni, de hogy érvényesül-e, abban kételkedek, ugyanis a fogyasztásom nem változik (konnektor felől mérve).
Mondjuk annyival jobb a szitu nálam, hogy ezen a feszen megy 1250et is..cserébe tré RAM oldalon, már 1350en is eldobja magát néha, 1300on bírja..
Várok egy új Trixxet, hátha..de esélyes, hogy szopóágra lettünk téve ezzel. Mondjuk azt nem értem, hogy ha a 7850jük olyan jól állítgatható, ez miért nem?[ Szerkesztve ]
-
tasakos
tag
Igen,a GPUz nálam is nevetséges értékeket ír ki. Trixxel sem lehet nálam feszt emelni, egyedül AB-ben engedi, de lehet ott sem állítja... A ramok nekem +50mhz!!! től meghalnak, akkor driverösszeomlás vagy BSOD-t kapok...A gpu-t most nézem eddig 25 perc heaven alatt 1100Mhz-en bírja..de még ez nem tuti... hűha.. +50Mhz tuning... kemény.. Küldöm vissza pcx.be hétfőn., hátha kicserélik más karira, vagy egy ugyanilyenre.. mert ez így nem vmi fasza.. Neked megy 1.219v-on 1250-et? Mert az még a jobbik eset..
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz tasakos #8431 üzenetére
RAM nekem sem bírja sokáig, 1250 helyett 1300, aztán kész..Elpida.
De végülis így, hogy GPU részen megy az 1250, nem panaszkodok..
Csak az zavar, hogy nem fogom tudni alulfeszelni passzív üzemhez..
Meg ha azt nem is tudom összehozni, akkor menjen tovább OCban..
Mindegy, idővel vagy kijön új Trixx, vagy marad ez. A PPje működik..
Garancia ezért..? Szerintem nem frankó, ha egyébként jól működik.. -
nagyúr
Természetesen igen!
nekem sima nem OC -s 7850.van(Volt) és OC bios al ugyan úgy működik mint az oc -sak de ez nem meglepő mert gyárilag is ennyi az eltérés(másik BIOS)
*******************************************************************************************
Garsza már korábban írtam én fordítva(Asus bios -t tettem Sapphire karira igaz 7850 de ez most sz.tem lényegtelen és működött minden funkció)már kipróbáltam és működött, tegyél egy próbát és meglátod. De előtte mentsd le mindenképp az eredetit hogy ha nem jó vissza tudd tenni[ Szerkesztve ]
-
tasakos
tag
Akkor a Ram neked is kb addig bírja, most a gpu végét tesztelem. Te mivel kisérletezted ki a 1250Mhz-t? Mivel érdemes izzasztani, hogy hamar kiderüljön mit bír? Én most heaven-el tesztelek éppen.. Pontosan nem garancia, hanem mivel távvásárlás volt, futárszolgálattal kaptam meg a karit így rám vonatkozik a 8 napos indok nélküli elállás.. Ezért gondolkodok, hogy kicserélem..
-
odorgg
addikt
válasz DroiDMester #8434 üzenetére
Oh az szép!
Am tuning esetén jelent némi pluszt?Akkor majd lehet rápróbálok én is.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Manitou
veterán
2GB-os Sapphire 7850 OC kártyáknak mi a vége kb tuningban?
Eddig 1120/1460-at próbáltam. 1150-en már fagyott.
Mondjuk feszemelés nem volt. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
DeathAdder
veterán
Hali.
7850 vásárlása előtt állok és szeretném az ő topikjában megtudni, hogy milyet válasszak. (újabb, vagy régebb, milyen gyártó stb..)
Utánanéztem és úgy látom ez a legjobb ár/érték arányú kártya jelenleg a piacon
Nem titok, hogy ki szeretném hozni belőle a maximumot amit csak lehet. Olvastam, hogy vannak valami Dual-X, Hynix, Elpida verziók, de fogalmam nincs hogy milyet vegyek és egyáltalán, hogy milyet keressek Ki lehet az szűrni egy hirdetés alapján?Tudnátok ebben segíteni?
Régebben 6970-em volt, azt mondják a "Milyen videókártyát?" topikban, hogy 12.11 driverrel már a gyári 7850 is hozza ezt a szintet és még van bennük rendesen tuningpotenciál. Legalább is bizonyos modellekben és ez érdekelne engem elsősorban, hogy milyet keressek, milyet válasszak?[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Manitou #8440 üzenetére
Igen, VDDC az. Jó alacsony..ha 1100 ennyivel megy neki, emeld 1.15re és menj feljebb..aztán 1.175, 1.200, 1.225..ameddig nem félted. Bírni fogja..
DeathAdder
Ha Sapphire, akkor "régi" verziót érdemes keresni Hynix RAMmal, azok bírják a nyúzást..az újabb DualXesek jellemzően Elpidások és gyengébbek OCra.
Egyébként tényleg hozza alapon az előző gen. tetejét, nagyon eltalálták[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Jó ez az új driver. Lentebb kell vennem a memória meg a gpu órajelét is, mert fagyogat én meg szívok multizás közbe.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Sondi1986
addikt
Brutális lehet ez a 7850-es 2db 6pin-es csatlakozóval!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest