Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
msi ab-nél honnan tudom elővarázsolni ezt a rivatuneres kis "lehetőséget"?
[link]" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ThodEE
őstag
válasz - = Zk = - #15601 üzenetére
Ahoz a másik repülőt is el kell indítanod abban látod ezt a listát, sajna most melóhelyről nem megy fejből a neve, de ott van a startmenübe az MSI mappába
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
- = Zk = -
félisten
válasz ThodEE #15602 üzenetére
imádlak, köszi \o/
szerk
nem indítja el -.-[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ThodEE
őstag
válasz - = Zk = - #15603 üzenetére
Az óra mellett sem jelent meg?
Nekem is szokott úgy lenni, olyankor restart, aztán ha 1x elindul mindenképp pipáld be hogy windózal startoljon
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
- = Zk = -
félisten
válasz ThodEE #15604 üzenetére
nem, nem jelent meg semmi esetre sem
ahoyg eddig működnie kellett volna, na úgy sem működik most -.-
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
épp gép vásárlása előtt vagyok, és Sapphire 7870-et akartam venni mindaddig míg meg nem jelent ez a Black Screen hiba, így kicsit elbizonytalanított. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a BS csak a Sapphire OC verzióinál jelent meg, vagy gyártó (és OC vagy sem) független?
-
RMZ250
senior tag
válasz - = Zk = - #15601 üzenetére
Beállítások - On Screen Display lejjebb More
Nem kell, hogy a Winnel induljon.
[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
soultrapp
senior tag
nem tudtok véletlenül olyan oldalt ahol mondjuk a far cry3,battlefield3-ban összehasonlítanak egy 6950-és7850et?fps különbségre gondoltam főként.
kíváncsi vagyok az új driverrel mennyivel jobb a 7850.
Mert már tényleg ideje lenne cserélnem a karimat már csak a hang meg a hő miatt is. -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz lowzor #15613 üzenetére
6950ről váltottam 7870-re...szal részemről is plusz 1 (Y)
-
soultrapp
senior tag
válasz - = Zk = - #15614 üzenetére
de te 70re váltottál én max 50re váltanék.
köszi a linkeket!!
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz soultrapp #15615 üzenetére
Valaki nemrég linkelte, hogy már csak valami 7000Ft különbség volt a 2GB-os 7850 és 7870 között.
De még jobbat mondok az új Tahiti magos 7870 állítólag még olcsóbb lesz. Azt megvárnám a helyedben.De még 7850-ra is megéri a váltás, tuninggal jóval erősebb lesz, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
-
lowzor
veterán
-
csucsbicep
nagyúr
Milyen programmal szoktátok felvenni a játékot videóra?
-
- = Zk = -
félisten
válasz soultrapp #15615 üzenetére
ja értek.
én rászántam azt a pár ezer különbséget. HA neked is siekrül, lépd meg. ha nem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Malibutomi
nagyúr
válasz csucsbicep #15625 üzenetére
Msi AB
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Malibutomi #15628 üzenetére
Az nálam nem igazán vált be.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz csucsbicep #15630 üzenetére
Mi a baj vele? Kisebb videot csinal kevesebb eroforrasigennyel mint a fraps.
-
LamaCube
addikt
A catalyst 12.11 az még béta verzió? Érdemes lecserélni 12.10-ről?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Emu
őstag
Két kérdésem lenne:
ASUS 7850 miben különbözik a 7850 v2-től? (csak +1Gb ram?)
FullHD felbontás mellett van értelme +1Gb ramnak? -
- = Zk = -
félisten
-
LamaCube
addikt
Állítólag a legjobb hűtés, nekem nagyon halk és 1700 fölött eddig nem járt a venti, így 55-58C°-on tartja BF3 alatt. Amúgy szerintem más különbség nincs.
zserbox
Elhiszem, csak nagyon nem szeretek frissíteni, mert rossz tapasztalatom van anno 4850-el. Persze én voltam a láma, de valamit elrontottam és újra kellett tenni a rendszert miatta. Driver sweeper vagy mittudom én mi miatt
Nvidiánál csak ráfrissítettem azt jó napot. Ati-nál meg sose jött be ez a dolog.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
lowzor
veterán
-
Pocok77
tag
Ma megkaptam az Asus 7870 V2 es kártyát. Hát az MSI ben biztos, hogy több anyag van, viszont nem kel félteni az Asust sem. A ventik hangja 50% ig megegyezik azután az MSI már kezd hangos lenni míg az Asus nálam 65% on is elég halk. Sajnos feledékenységem miatt, nem hoztam el el a tápom kábeleit így a Crossfire teszt nem valósult meg, de nem felejtem el Egyenlőre meggyőzött és az Asust tartom meg magamnak.
-
milszab
senior tag
válasz lowzor #15620 üzenetére
Nálam úgy 35%-os fordulatnál kezd el jönni a hangja. 50-nél már elég hangos. De persze nem mintha dfelmenne ennyire alapjáraton. Tuningnál már előfordulhat! Azon gondolkoztam ha felfogatnék rá 2*92mm-es 1100-as fordulatú ventit jobb lenne-e valamennyivel. Hogy több levegőt szállítana az egyszer 100.
-
Garsza
veterán
Helló tönkre ment a videókarim és küldöm vissza gariba. Szeretnék addig helyette venni egy Saphire 7770 GHz arra van most pénzem 24000 találtam itt aprón. Az volna a kérdésem hogy milyen beállítások mellet lehet vele Bf3 multit játszani hogy legyen legalább 45-50 FPS--em.
-
soultrapp
senior tag
hy!
hogy lehet azt megcsinálni,hogy a 6950helyett tennék majd a gépbe egy 7850et ne kelljen újra rakni a a wint,de úgyan olyan jó legyen mintha új lenne.
Tehát értem itt a driverek le-fel telepítését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Overwatch 2
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest