Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
válasz ->Raizen<- #15150 üzenetére
nem troll hanem logikussan gondolkodik, mivel kevesebb Power Color fogy így nem csoda hogy kevesebb a BS...
-
troland26
őstag
válasz kovsol #15152 üzenetére
persze , hogy nem , csak próbáltam szemléltetni az arányokat .. lényegesen több kártya fogy Sapphíréknál ezért is lehetséges ( nem ezért van , csak lehetséges ) a nagy számok törvénye alapján a több meghibásodás ( BS )
darky@ te meg gondolkodj a postokon kicsit mielőtt trollozol..
[ Szerkesztve ]
-
newest
csendes tag
válasz trance89 #15147 üzenetére
Értem egy kis érdekességnek szántam most találtam őket. Nem hagyhattam ki amúgy ezt javaslom --> ASUS HD7850 2GB DDR5 - HD7850-DC2-2GD5-V2 Az a szóbeszéd járja hogy ez a DirectCU II hogy kiváló hűtés és csendesebb mint egyébb ASUS.on lévő megoldások..illetve alap modelle. Nem kérek köveket ha nem így van, valahol olvastam
-
Size83
csendes tag
Sziasztok!
Ismét gyanakszom a Sapphire 7850-emre. Csak és kizárólag játékok alatt néha-néha textúra villanások jelentkeznek. Nem vészes méretekben olykor szinte alig észrevehető.
(fx 6100, 4 gb hyperx blu 1600 MHz, minőségi 750W psu, semmi semmilyen tuningot nem kap. Az összes driverrel ezt produkálja.)
Mi lehet a hiba oka?[ Szerkesztve ]
Komolytalanok kíméljenek!!!
-
zserbox
őstag
válasz ->Raizen<- #15160 üzenetére
akkor te meg sötét vagy?
-
troland26
őstag
válasz zserbox #15161 üzenetére
lehet , főleg , hogy nem tud L betűt számolni
Na , de azért tényleg roppan kíváncsi lennék , hogy hogyan alakul pl Mo-n a piac , Melyik gyártó harapja a legnagyobbat pl a 7870/50-es tortából ..Szerintem az tuti , hogy a legtöbb ilyen kártya az Sapphire , aztán talán Asus&Msi és utána az összes többi csak roppantmód érdekelnének az arányok.....
[ Szerkesztve ]
-
zserbox
őstag
válasz ->Raizen<- #15164 üzenetére
mellélőttél, a zserbó süteményből van de sztem most már elég lesz.
(ez elég gyenge volt ugye te is tudod )
inkább pénzt keress ne engem.[ Szerkesztve ]
-
newest
csendes tag
-
and1ao
őstag
válasz ->Raizen<- #15164 üzenetére
megint zrika és személyeskedés és te már megint benne vagy felettébb különös
Guild Wars2!
-
Dealer95
őstag
Muszáj ezt itt (már megint)?
-
kovsol
titán
válasz zserbox #15168 üzenetére
Szerintem semennyire nem reprezentatív, mivel itt megkérdezik ki mit ajánl és egyértelműen az asus és a sapphire a két legkönyebben beszerezhető kártya, és rengetegen ajánlották, így abból lesz a legtöbb itt.
Lehet másik fórumon meg más tapasztalata volt az első pár embernek és utána nem ajánlották senkinek, így kevesebben vettek ott olyat.May the Force be with you!
-
-
troland26
őstag
[link] Egyébként visszatérve a témára néhány embernek már lett ajánlva a Powercolor , de nem rémlik , hogy vett is volna valaki
-
gyuszaa
őstag
2 hete tettem össze ismerősömnek egy konfigot vtx-el, majd egyszer megnézem mi a vége.
-
-
EvilSymbol
csendes tag
Nekem semmi gondom nincs (nem is volt) soha a zafírjaimmal, 5770, 6870, 7870. Pedig mind kapott hideget-meleget, xpt, w7et, w8at, sütögetősre húzást-feszegetést. Nagyon jókat foghattam ki!
//vagy csak jó a gyártó//
Beware! Személyeskedés detected.
-
troland26
őstag
válasz Tomix24 #15180 üzenetére
Őszintén szólva én ezek a szinten nem vennék PC kártyát ...nem tudom igazán miért , de engem az 1 ventis megoldások nem szoktak megnyugtatni egy 7850 szintű kártyánál . Eredetileg Sapphirt akartam , de az nem jött össze Msi -vel volt rossz tapasztalatom konkrétan a TwinF hűtéssel , így maradt az Asus , de nem bántam meg ....
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
válasz EvilSymbol #15181 üzenetére
+1
-
troland26
őstag
válasz Tomix24 #15184 üzenetére
Hát konkrétan ez volt a kártya [link] és sajnos a ventije számomra nagyon hangos volt . Aztán AB-be beállítottam , hogy halkabb legyen , de ezt a beállítást 10-ből 7x elfelejtette és folyamatosan 50%-on forgott a hűtés . Tehát a dolog úgy nézett ki , hogy minden win boot után nekem kellet beállítani az AB-be a ventit olyan 25%-ra , ezt minden újraindítás után el kellett játszanom . Azt hiszem pont DroidMesternek is volt akkor ilyen karesza valami bios mókolással elérte , hogy halkabb legyen , csak ekkor már nekem elment a kedvem az egésztől és eladtam .
-
kovsol
titán
válasz Tomix24 #15180 üzenetére
Azonos órajelen kétlem, hogy bármi eltérést produkálna bármelyik gyártó kártyája. Ott az többi alkatrész/windows/driver miatt lehetett.
(#15182) troland26 jóval nagyobb fogyasztású kártyákkal is elboldogul egy egyventis hűtés, hülyeségnek tartom ezt.
(#15188) Tomix24 "olcsó húsnak híg a leve" mégis 1GB os kártyát vettél.
(#15189) ZozzHUN annak címezd aki szerint nem elég az egy venti.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Tomix24
addikt
válasz kovsol #15186 üzenetére
Lehet, de lehet nem. Próbáltam nem CPU igényes programoknál ezt megnézni, és egyszerűen nem értem be a nagyobb márkákat. Nem sokkal, de épp elég volt utolsónak lenni vele mindenben A Volt emelést meg nem szerették. Lehet én fogtam ki rossz példányokat, de olcsó húsnak híg a ... Fen tartom.
-
- = Zk = -
félisten
-
BRIKLY
veterán
Másnak is nyöszörög a VGA terheléstől? kezd idegesíteni.
-
troland26
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest