Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greyfoot
tag
ej-ej elvégre ez egy videókari topic urak, hölgyek...személy szerint utálok félmunkát végezni a.k.a. ha lúd legyen kövér, húzzúnk mindent fel.

-
Greyfoot
tag
-
Greyfoot
tag
válasz
norma87
üzenetére
Nem így van, minőségileg nincs különbség, húzni azt is lehet. A probléma az, hogy a termék ID, BIOS stb mind a Gigabyte-é és ne az ATI-é ezért a software-ek nem engedik az órajeleket feljebb húzni, vagy nem annyit mint egy ATI-nál. A feszkó emelés is kizárva pont emiatt.
Az nem igaz, hoyg semmilyen módon, ahogyan írtam egy referencia BIOS flash megoldhatja a problémát, bár macerás lehet. -
Greyfoot
tag
válasz
norma87
üzenetére
Nem az ATI gyártotta le a nyákot hanem a Gigabyte.

Így a CCC és az MSI limitálja az OC lehetőségeit. Talán megoldható egy BIOS cserével, de nem biztos, hogy megéri a szenvedést. Próbáld meg a jelenlegi kereteken belül felhúzni a karit és nézd meg van e jelentős különbség. -
Greyfoot
tag
válasz
norma87
üzenetére
Hm gondolom alacsonyabb gyári órajellel jött ki a karid. Nekem a chip min/max értéke 550-1200Mhz-ig a memória pedig 900-1400Mhz-ig terjed. Hőmérséklet 35-37C alap, 69-72C max gyári hűtőkkel.
Szerk: Bár ez nem valószínű, gyorsan utánanéztem ugyanaz az alap órajelünk-725Mhz, nekem egy Sapphire és egy Asus dolgozik ugyanúgy 725 gyárin.

Pontosan.

Hányas verzió CCC van fenn? -
Greyfoot
tag
válasz
Grave_444
üzenetére
V-Sync hasznos ha a karid tolja nagyon a monitor meg 60Hz-en muzsikál, valóban ahogyan írtad ez a screen-tearing jelenség, vízszintes csíkok a képernyőn pillanatokra-én többnyire játékok indításakor, demóknál veszem észre. Ha jól emlékszem Open GL triple buffering is hasonló célt szolgál CCC-ben mint a VSync.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi