Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz CptMisi #13076 üzenetére

:R Nekem se lesz keretem 3db 5870 es karim max2 ;] Na jó bankot robbantok és jöhet a trió :DDD Inkább valahogy 650-800W között nézek tápot ki tudja még,hogy Ati melyik irányba fog elmozdulni fogyasztás terén.Lehet kapunk egy überbrutál 6xxx vagy 7xxx szériát ami fermit megszégyenítő atomerőművet igényel.Ami lényeg semmi sem biztos ami még biztos :)) Remélem érted :DDD A házat csak azért kérdeztem mert nekem jelen pillanatban a frissebb kiadása van meg Cooler Master CM 690 II Advanced.Sajnos az 5970 et elfelejtheted ha egyáltalán terveztél olyat mert ezekbe a gépházakba sajna nem megy bele majd jöhet a lángvágó vagy egy fermi kártya majd kiolvasztja a helyét :DDD Helyedben az ujjat választottam volna amit én is beszerváltam mert teszteket nézve a Haf házakat elég szépen beérte + rengeteg hibát orvosoltak mint ami jelenleg neked van meg sok ventit is bele lehet préselni ami nálam nagyon fontos volt,szegény szomszédok :DDD .Szerintem így is jó konfigot választottál,de majd egy sőr mellet majd zokoghatunk mit mutatott fel megint a Crytek a Crysis 2 jével,bizakodom hogy jó lesz nem egy foss port lesz mert akkor rakhatok alá 4 HD5870 et akkor is fostalicska lesz.

Új hozzászólás Aktív témák