Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz #81556480 #15489 üzenetére
Mondom hogy nem!
Sőt..én kaptam egy opciót hogy vagy ez, vagy maradok Jómunkás ami voltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Televan74 #15472 üzenetére
Pont így vásárlok én is.
Nem nagyon érdekel hogy milyen név van ráírvaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz #81556480 #15469 üzenetére
9200se, 9600pro, 9800, X850XT, X1950GT....a régi szép idők. Aztán gyött a zintel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Televan74 #15467 üzenetére
Mármint az 5000hsz-en felül, még kell nekem vagy 2-3 év is...
Neked az már megvanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Televan74 #15463 üzenetére
Meg vagy 2-3 év...
Pató pál úr, hejj ráérünk arra mégEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #15456 üzenetére
Gyakorlatilag sose voltam Inteles. Annak idején még Semprommal kezdtem, utána meg nem nagyon volt az intelnek ellenfele, így azt vettem, de sose ragaszkodtam hozzá. Most hogy kapott megfelelő alternatívát, váltottam. Ha mire megunom a 2080at, lesz rendes AMD-s alternatíva, akkor azt is lecserélem...ennyi
Nah most ezzel nem azt mondom hogy AMD a király...nekem osztán tökmindegy. Tudja amire nekem kell oszt jóvan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz #81556480 #15455 üzenetére
Hát az enyémnél már csak a legendáké hosszabb szóval szólíts csak hosszúpuskának
-
-
Sirandrish
legenda
Most hogy AMD-s lettem, gondoltam bekukkantok, és látom hogy elég komoly a téma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+64GB.!) és játékok eladóak,egyben,vagy külön!
- Philips 170X6FB/00 monitor
- Ritka EXPERT EXP4045 Socket 3 486 ISA VESA alaplap retró PC
- HP Elitebook 8570p,15.6",i7-3520M,16GB DDR3,192GB SSD,1GB VGA,WIN10
- Ritka FUGU Tech Socket 3 ISA VESA alaplap AMD 486 DX4 100Mhz processzor CPU 4MB RAM retró PC
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest