- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TROG AIR
aktív tag
írok,köszönöm.
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok, Bp-n keresek valakit akinél régi : 2,5'' IDE (PATA, Ultra ATA/100) notivinyóról tudnék másolni adatot, külső hdd-re mert a laptop már régóta nem működik,de van rajta pár kép stb amiért kár lenne.
Nincs átalakítóm vagy ilyesmim mielőtt javasolnátok,és bárhová el tudok menni Bp-n, és csoki-sör gesztussal tudom kompenzálni ha összejön. -
TROG AIR
aktív tag
Van egy ingyen elvihető,hibátlan Abit BH 71 -lapom, ha valakit érdekel.
( Bp - személyes átvét )
( Proci és hűtés is van rajta. ) -
TROG AIR
aktív tag
Esetleg 1db pentium II. SL2HC -érdekel valakit?
-
TROG AIR
aktív tag
"De én már felvetettem volt, hogy indítsunk régigépes linuxos topikot is. Az itteni régi arcok már tépik lassan magukat, hogy ez tuning topik, minek járunk ide. " - Jó ötlet.
Munkahelyre én is direkt egy 2500+ Bartonos amd-t dobtam össze az elfekvő alkatrészekből netready+ph readonly-ra.
-
TROG AIR
aktív tag
kicsit off,de nemrég láttam jó hirdetést:
"két i-betüs amd fenom procit keresek olcsón - lehetőleg ikszketteset..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések