- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Frawly #73582 üzenetére
Persze, ennek én is örülök, hogy meghajtja legalébb rendesen a VGA-t.
Eredetileg 10100-astakartam venni, de olyan szépen elkezdett csökkenni a 10400F ára, hogy végül belefért a keretbe
Kár h nem férek most hirtelen a régi gép WT-s tesztjeihez, ott van CPU intenzív teszt, megnézénm a különbséget a két gép között. (CPU intenzív játékot tudsz mondani? ha megvan, megnézem vele)
De amúgy nemis annyira játékokban mint inkább rendszer szinten (alt+tab, betöltési idők, ablak váltások, ki és be tömörítés stb) vettem észre hatalmas gyorsulást.
Ami fura, hogy a Mafia 2 (nem a reworkölt, hanem az első) pl rosszabbul fut, 57FPS-t hozott ki a benchmark 59 helyett, mondjuk sajna valamiért rajta van a Vsync 60-on és sehogy nem tudom levarázsolni rólaPersze, hogy nem rosszak a Haswellek, még az I3 4330-al is el lehetett lenni, mondjuk annak za a szerencséje, hogy igaz h csak I3, de jó nagy órajele volt hozzá. 1080Pés 60FPS nekem is megfelel, sőt... 1680×1050ben játszok mindössze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest