Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz MurdR #36636 üzenetére

Nem nálam vannak gondok... Segítek, erre utaltam: példa, de még tudnék linkelni onnan.

Hogy is van ez a szövegértelmezéssel? Igen, tudom, hogy beleértetted a 30k-ba a VGA-t. Annál rosszabb, persze. De folytasd csak, ha már ráérsz. Mondjuk a használhatóság vagy a pár éves játékok, esetleg a régebbi játékok pontos definíciójával, mert ez még nem jött össze. ;)

Ranagol_5: azzal nem értesz egyet, hogy az SD videókra bőven overkill egy E8***-es gép is, vagy azzal, hogy a Számtech boltosok memoárjai-topikban a "30k-ból pár éves játékokra alkalmas gépet" egy visszatérő vörös posztó-téma?

Amúgy egy 8 GB RAM-os, GT430-as, 500 GB HDD-s Core 2 Duo-s gép általában Hardverapróról is kissé nehezen fér bele a 30k-s keretbe. Netezésre persze elég egy ilyen konfig, de akkor nem értem, mivel nem értesz egyet.

sanchezsa: egyértelműen Lustamacska a h... ;], egy épkézláb meghatározást sem tudott még összehozni, hogy pontosan mire is elég egy 20k-s, vagy egy 25k-s, vagy gémervégéával ;] egy 30k-s gép.

Egyébként pl. az tuti, hogy ő úgy szereti használni a desktop gépet, hogy arra nincs kötve képernyő, mert már arra felkapta a vizet, hogy esetleg az is plusz költséget jelent. ;)

Új hozzászólás Aktív témák