- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nem nálam vannak gondok... Segítek, erre utaltam: példa, de még tudnék linkelni onnan.
Hogy is van ez a szövegértelmezéssel? Igen, tudom, hogy beleértetted a 30k-ba a VGA-t. Annál rosszabb, persze. De folytasd csak, ha már ráérsz. Mondjuk a használhatóság vagy a pár éves játékok, esetleg a régebbi játékok pontos definíciójával, mert ez még nem jött össze.
Ranagol_5: azzal nem értesz egyet, hogy az SD videókra bőven overkill egy E8***-es gép is, vagy azzal, hogy a Számtech boltosok memoárjai-topikban a "30k-ból pár éves játékokra alkalmas gépet" egy visszatérő vörös posztó-téma?
Amúgy egy 8 GB RAM-os, GT430-as, 500 GB HDD-s Core 2 Duo-s gép általában Hardverapróról is kissé nehezen fér bele a 30k-s keretbe. Netezésre persze elég egy ilyen konfig, de akkor nem értem, mivel nem értesz egyet.
sanchezsa: egyértelműen Lustamacska a h...
, egy épkézláb meghatározást sem tudott még összehozni, hogy pontosan mire is elég egy 20k-s, vagy egy 25k-s, vagy gémervégéával
egy 30k-s gép.
Egyébként pl. az tuti, hogy ő úgy szereti használni a desktop gépet, hogy arra nincs kötve képernyő, mert már arra felkapta a vizet, hogy esetleg az is plusz költséget jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest