Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- 
			  LOGOUT AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning 
 Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ranagol_5 őstag válasz  gerlaip

üzenetére gerlaip

üzenetéreLehet már későn válaszolok rá, de pl nekem megvan a CD-nek a képfile-ja, amit annó az NF7-esek mellé adtak. Valaki annó a csoportban töltötte fel. Plusz van kb 150gb régi driver-em, meg programom, meg vagy 10gb dos-os játékom, amit úgy szedtem össze, hogy minden féle ilyen old ftp-t lekaptam wget-el. Ha lesz normális feltöltéssel rendelkező netem, akkor kicsapatok mindent a csoport tagjainak proxyn keresztül ftp-n, mert azért azt nem szeretném, hogy mindenféle robotok próbálják törni az ftp-t meg scannelgetni.  (#35996) tsu: 
 Felrakhatnád mégegyszer, hogy le tudjam kapni őket. 
- 

Fenyő őstag válasz  gerlaip

üzenetére gerlaip

üzenetéreKT333-hoz és a KT400-nál régebbi Viákhoz emlékeim szerint a 4.43 4in1 volt az utolsó, 9x alá pedig a 4.35 volt ajánlott a KT400-nál régebbi chipsetekhez, NF2-höz a legutolsó hivatalos nforce driver Nv oldalán legutóbb még fennt volt, Atinál kell a régebbi drivereket más forrásból levadászni, de ez már 15 éve is így volt.  
 DX9-es 9000-es Atikhoz amik jók voltak, az 5.5-ös a 7.7-es és a 7.12-re épülő Omega, ezek mindig csont nélkül mentek.
 FX-hez én újabbakat használtam 93.71-es és 175.16-os vált be (ez utóbbi GF6/7-hez is elég jó), de ha 3D maki 2001SE benchez való csaló driver kell akkor 44.vhányas lesz a nyerő.
 Creative driver supportja sosem volt a csúcson, az Audigy LS meg budget kari volt, ami nevében volt csak Audigy, igazából csak egy kissé átalakított és átcímkézett Live.
 Voodookhoz 4-es széria alatt csakis a gyári drivereket javaslom, az újabb 3rd party hegesztetettekkel lehet hogy megy pár újabb cím, de cserébe a régebbiekkel való kompatibilitás jórészét elveszted, pont amiket Voodoon érdemes futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun
 DarthSun