Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Bármilyen agp-és
, kérdés mi a cél, ami arányos hozzá és nem is eszik/melegszik az egy 9600 Pro, ha egy kicsit powerebb kell akkor 9800Pro (de annak már nem árt egy minőségibb 350-400Wattos táp), Nvidia fronton FX-et nem igazán lehet jó szívvel ajánlani, de ha retrózás a cél egy 5900-es azért nem olyan rossz, 6600-as szériának elég magas a mortalitása, egy 6800-as meg már talán túlzás bele, nem sokkal lenne gyorsabb vele mint egy 9800-assal, esetleg még vmi kisebb HD szériás Ati is szóba jöhet a videogyorsítás okán, de azoknak nem tudom milyen a kompatibilitása az ilyen P3-as lapokkal.
Exian : Ha kattog a táp, akkor az vhol zárlatos, ha mázlid van csak egy kondi ment el benne.
Más bontottam egy 3,2 Xeon procit hozzávaló vrm modullal együtt, van ennek vmi használtpiaci értéke? -
Exian
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Azt nem tudom, milyen "mehet", nekem olyasmi CPU-hoz anno egy 64MB-s Radeon 9000 Pro kártyám volt. Nekem a célnak megfelelt (nem játszottam), biztos van erősebb kártya is, ami passzol hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, kérdés mi a cél, ami arányos hozzá és nem is eszik/melegszik az egy 9600 Pro, ha egy kicsit powerebb kell akkor 9800Pro (de annak már nem árt egy minőségibb 350-400Wattos táp), Nvidia fronton FX-et nem igazán lehet jó szívvel ajánlani, de ha retrózás a cél egy 5900-es azért nem olyan rossz, 6600-as szériának elég magas a mortalitása, egy 6800-as meg már talán túlzás bele, nem sokkal lenne gyorsabb vele mint egy 9800-assal, esetleg még vmi kisebb HD szériás Ati is szóba jöhet a videogyorsítás okán, de azoknak nem tudom milyen a kompatibilitása az ilyen P3-as lapokkal.
DarthSun