- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hobizoli #122438 üzenetére
Aki az elejen vett Athlont, annak szerintem vegtelen idore elment a kedve attol, hogy barmikor is megprobaljon barmit ujra, ami AMD. Nekem volt anno hires P3 vero Athlonom (500-as Slot A rogton az elejen), de amennyire stabil volt akkor a P3 a BH6-ban, annyira volt katasztrofalis az AMD a sajat chipsetevel. Bennem ez ott, akkora mely nyomot hagyott, hogy azota ha fizetnenek se vennek AMD-t. Szoval, vagy nem kellett volna a procit kiadni, vagy huzni addig, amig legalabb stabilan mukodo valamit tudnak adni. Ami nekem az elejerol remlik, az vegtelen sok fagyas, aminek egy resze javithato volt pl az AGP
"PCI" szeru visszabutitasaval. Szoval, szerintem, teljesen ertheto, hogy amikor jott a P4, bennem sem fordult meg (es sokan masoknak a fejeben sem), hogy kukazva a stabil Intelt atugorjak az ismeretlenre. Sott, azzal, hogy a chipset is VIA lett az utolso gondolat is szertefoszlott. A korai idokben a VX/TX/LX/BX-ek idejeben, ha nem Intel chipseted volt az Intel CPU-hoz tuti, hogy vegtelen sok szivast vettel a nyakadba (nyilvan, valszeg fals az osszehasonlitas, meg rossz a merites, mert LX/BX temaban Asus/Abit volt a minta nekem, VIA temaban meg a PCPartner, a Zida, az Acorp es a tobbi lowend/noname szemet). Ez persze, mara mar nem latszik, mert az utolso BIOS verziok es 4in1 driverek mennek jol, de akkor, az akkori valosagban, a VIA az az a chipset volt, hogy jobban jarsz, ha nem bantod a meglevo geped, csak ne keruljon bele VIA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest