Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Czo

addikt

válasz hobizoli #122438 üzenetére

Aki az elejen vett Athlont, annak szerintem vegtelen idore elment a kedve attol, hogy barmikor is megprobaljon barmit ujra, ami AMD. Nekem volt anno hires P3 vero Athlonom (500-as Slot A rogton az elejen), de amennyire stabil volt akkor a P3 a BH6-ban, annyira volt katasztrofalis az AMD a sajat chipsetevel. Bennem ez ott, akkora mely nyomot hagyott, hogy azota ha fizetnenek se vennek AMD-t. Szoval, vagy nem kellett volna a procit kiadni, vagy huzni addig, amig legalabb stabilan mukodo valamit tudnak adni. Ami nekem az elejerol remlik, az vegtelen sok fagyas, aminek egy resze javithato volt pl az AGP
    "PCI" szeru visszabutitasaval. Szoval, szerintem, teljesen ertheto, hogy amikor jott a P4, bennem sem fordult meg (es sokan masoknak a fejeben sem), hogy kukazva a stabil Intelt atugorjak az ismeretlenre. Sott, azzal, hogy a chipset is VIA lett az utolso gondolat is szertefoszlott. A korai idokben a VX/TX/LX/BX-ek idejeben, ha nem Intel chipseted volt az Intel CPU-hoz tuti, hogy vegtelen sok szivast vettel a nyakadba (nyilvan, valszeg fals az osszehasonlitas, meg rossz a merites, mert LX/BX temaban Asus/Abit volt a minta nekem, VIA temaban meg a PCPartner, a Zida, az Acorp es a tobbi lowend/noname szemet). Ez persze, mara mar nem latszik, mert az utolso BIOS verziok es 4in1 driverek mennek jol, de akkor, az akkori valosagban, a VIA az az a chipset volt, hogy jobban jarsz, ha nem bantod a meglevo geped, csak ne keruljon bele VIA.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés