- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Pancsermeste #56974 üzenetére
Na jó ,de amit RAmbu linkeelt ugye ott is egy 295x2 a csúcs és ugyan azon az oldalon ott a tesztje a [link] Dragon age 3-nak ami "VGA limitben vannak" és nézd meg mennyire látszik is. Lényeg az hogy Mi is látjuk és a cégek is látják ezt.
Példákat Én így vezetem le: ,hogy Dragon age 3 rögtön jött PC-re meg ps4/xbox 1 és ahogy látod teljesen más már a felépítése rögtön nem számít ,hogy FX8xxx vagy i5 vagy i7 van mert fullra VGA függő nagyobb részben. CPU-k 50-60 %-ba dolgoznak.
Nézd a GTA-5 először xbox360-ra jött ki aztán lett átalakítva pc-re/ps4-re meg xbox one-ra.
Én most konkrétan szimulációkkal foglalkozom,de jobban fogok aggódni a jövőben 7870 OC-m miatt mint,hogy a fx-em fogy el. Nálunk is sokan látják ezeket az FX intel topicocat és Én értem ezeket a negativ bevétel mutatókat az AMD-nél stb,de Mi játék fejlesztő cégeknél nekünk sokkal fontosabb ,hogy sok sok sok konzolt-t adnak el és azokba Jaguár van így nagyon fontos az optimalizálást a jövőben figyelembe véve. (directx12 -- ugyebár az is sokat kap,hogy hjaj messze van meg egyénileg kell írni stb stb. Hajrá legalább lesz értelems dolog is amire költik a hardware cégek a pénzt)
Nem is olyan rég egy messzi messzi galaxysban a (nem) távoli jövőben : [link] [link] Attól nem kell tartani ,hogy nem fognak 12-re fejleszteni mert ugye el kell adni a játékot és mindenkinek ez a célja szóval független ,hogy milyen CPU-d meg VGA-d lesz vagy esetleg konzolod. akkor is jobban fognak futni. Azt is értem,hogy voltak olyanok akik azt mondták,hogy igen jobban megy akkor se lesz jobb mert akkor meg nagyobb felbontáson akarnak játszani.. ez is részben igaz,de amég nem olcsó egy 4k-s vga vagy monitor addig nem fognak gyorsan átállni az emberek Főleg,hogy konzolnál is FULL HD TV-k vannak a lakásokba.. azt sem lesz gyors váltás.
Ahogy SAS mondta FX nyugdíj előtt még fog élni egy kis jó kort...
Én személyes véleményemet nem fejthetem ki -- és ezért sokszor kapok "nem értesz hozzá .. béna vagy kritikát -- Nem publikus tesztekben közel sincs olyan nagy gáz egyik CPU-val sem akár kék akár piros.. pirosak is tisztségesen mennek.. VGA fronton ugyan ez. Mi amit jövőre nézve tapasztalunk az kb a fogyasztás.. ,de Én ezt a gyártás tech-nek tudom,be.
Tudom megint megkapom a : hülye vagy, nem tudsz írni meg nem értesz hozzá. Igen a hardware részéhez annyit értek hozzá ami az Én gépem meg amit ti tanítottatok nekem. Azért is köszi
-
rambustibi
őstag
válasz
Pancsermeste #56974 üzenetére
Az érdekes az, hogy a Far Cry 4 videónál pedig CPU limitet mondanak (ami hülyeség szerintem), ha nálam ez CPU limit: [link] akkor ez is az: [link]
A beállítások ugyanazok voltak a játékban, a procik: fx9590 és 5690x.Az eddig senkinek meg sem fordult a fejében, hogy itt nem a hardver a limites, hanem a szoftveres háttér? pl.: DX11 és az Open GL..?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest