Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Igen az bässza
, mert 3-4-5 éve évente cseréltem high-end gépet, és évente akkor nagyon sokba fájt, utólag belátom, értelmetlen volt, de akkor is birtokoltam stb...,Mivel aki megveszi az érezze már azt,hogy mit vett, eddig nekem ez meg volt, sőt intelnél a 17k-s cpu-t sikerült nem lockolgatni de oc-lni egy olyan órajelre ami mindenre elég volt, itt meg fognak egy 12.5k-s cpu-t és unlockolják egy 38k-s cpu-vá, mivel 1:1-ben ugyan az, tökre elveszíti minden a varázsát, amúgy nem vagyok amd párti..., kicsit pártatlan de inkább intel párti vagyok ezért is várom már a cuccokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, mert 3-4-5 éve évente cseréltem high-end gépet, és évente akkor nagyon sokba fájt, utólag belátom, értelmetlen volt, de akkor is birtokoltam stb...,