- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Gyerekek itt egy ujabb Carizzo-L alapú ha minden igaz: HP 15-af101nh
Erről mi a vélemény? nagyon gyenge, vagy azért a középkategóriát megüti? Mert most akciós az Edigitalba, ennyiért sztem nagyon jó kis gép!
-
Kroni1
veterán
Ismerem azt a tipust, de nekem a HP (pavilion főleg) ugy volt a fejemben hogy megbizható cucc, de akkor mégse teljesen. Ugy látszik konzumert tök mindegy kitől veszel, ha megbizható gép kell akkor valóban 250-300k felett kell üzleti gépet venni, ami specifikációban ugyanaz mint egy 150k-s, csak jobban össze van rakva.
-
Kroni1
veterán
válasz
BangoSkank #49 üzenetére
Mondjuk egyébként egész jó kis gépnek tűnik, és ha van mellette dedikált R7 360 VGA, akkor talán az integrált se veszi el a TDP keret nagy részét, tehát annyira nem is nagy gond a 15W, szerintem..
-
Kroni1
veterán
Mi a baj a pavilionnal amiért nem tetszik?
Nekem ez egyébként bejön,
látom még táccsszkríín is van benne..Ja nem, csak a kép megtévesztett. De vajon ez 15W TDP-s vagy lehet rendesen hajtani? Amugy láttam MM-ban nemrég egy inteles HP paviliont kék szinű hátlappal, matt burkolattal és tök jól nézett ki.. -
Kroni1
veterán
Nem véletlelül kaszálták el anno az Intelt 1 milliárd!!! Euróra, de azóta se változott nagyon semmi. Én a dolgozóknak csapatépítő bowligozásról meg vacsikról hallottam, a vezetőknek pedig külföldi nyaralásokról.. Hogy mi tilos azt nem tudom, de nekem ez végtelelnül unszimpatikus, főleg hogy nem igazán vannak rászorulva az ilyen módszerekre, így is sokkal nagyobb a nyereségük és az AMD-hez képest 10x akkora cégről beszélünk.
-
Kroni1
veterán
Itthon vagy jobban meg tudja vásárolni a konkurencia az áruházaknál a beszerzésért felelősöket, vagy egyszerűen a szlovák piaccal nem foglalkoznak.. Ezt nem tudom, de hogy vannak nem túl korrekt és erkölcsös üzleti lépései a kékeknek azt biztos forrásból tudom, ismerős dolgozott egy hazai áruházláncnál és mesélt érdekes dolgokat, tehát nem véletlenül nem lehet nagyon sehol AMD notit kapni.
-
Kroni1
veterán
Egyébként ez tényleg gáz, AMD-nek ki kéne adnia egy saját referencia notit, (tudom ilyet nem csinál) de igy kb. teljesen felesleges is mobil APU-kat tervezniük, hogy nem épít rá szinte a kutya se gépeket. Szerintem pár hónap múlva se lesz sokkal jobb a helyzet, ha bemegyek bármelyik áruházba, vagy webshop oldalára, szinte mindenhol 90-95%-ban inteles gépek vannak, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy 2 intel generáció múlva sem lesz túl sok Carrizo a boltokban.
-
Kroni1
veterán
Oliverda korábban javasolta a Carrizo processzor topicban, hogy nyissunk egy saját topicot kifejezetten a Carrizo-val szerelt notebook-oknak. Itthon - ahogy azt AMD notik esetében már korábban is megszokhattuk - elég kevés ilyennel találkozhatunk, pedig többek közt én is terveztem egy ilyen vásárlását.
Amiket itthon (remélhetőleg) a közeljövőben kapni lehet majd azokat be is linkelem, ha tud bárki itthon már kapható tipusokról, az legyenszíves linkelje be, bővítse bátran listát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- 27% SZÁMLÁVAL! Dell Precision 5560 / I7-11800H / T1200 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / BeszámítOK!!!
- HP 250 G10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest