Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
-
HPAA
őstag
akkor én a szerencsésebbjéhez tartoztam , míg megvolt az asrock lapom cl9-es 1333-as 2x2GB-s kittel hibátlan volt
most ASUS E35M1-M PRO van tervbe véve
viszont a honlapján nincs infó a memória támogatásrólADATA 4GB / 1333MHz DDR-3 PC3-10600 (Kit! 2db 2GB) (AD3U1333B2G9-2) : 9 690 Ft
Kingmax 4GB / 1333MHz DDR-3 (Kit! 2x2GB) PC3-10600: 8 954 Ftesetleg egyben a 4giga :
Kingmax 4GB / 1333MHz DDR-3 PC3-10600 : 8 693 Ft???
szerintetek ?
************* censored
-
-
Rawulf
őstag
FefeeX szépen kérlek, hogy írj bővebben erről a Brazos Sony Vaio-ról. Nővéremmel mi is ilyet vennénk, de elhiheted, hogy sokat segítene még pár info róla, mert az ára 20-30k-val drágább, mint a remélhetőleg megjelenő többinek.
Eddig jellemző volt a Sony VAIO-kra (és a Toshibá-ra is), hogy a referencia AMD drivereket nem szerette. Remélem, hogy a Brazos platform-nál nem követik a túlzott egyediséget.
Megéri a plusz pénzt?
Köszi!"Please state the nature of the medical emergency!"
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi, nagyon pozitívnak tűnik. Esetleg más játékokkal is próbáltad? Nagy képernyőn fullhd-ban hogy megy? (Feltéve, hogy nézted) Jah és ez a telepítés utáni backup dolog lemezre hogy megy? Nem igazán értem ezt a win7-es dolgot, amit olvastam 1-2 helyen, a sonyban se mondtak semmi értelmeset.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
bocsi, az újabb kérdésért, de akksi üzemidőről érdekelnének még tapasztalataid. tesztekben nagyon lehúzzák (5 óra wifi nélkül, kb semmit se csinálva, alacsony fényerőn). valamint tudtommal a biosban a vaio akksija 80%-ra le van korlátozva, próbáltad manuálisan ezt kikapcsolni, és a teljes akksikapacitással megnézni, hohgy mennyi bír?
köszi a választ!
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
hát ezek se voltak könnyen észrevehetők, az egyik eladó nem is látta csak a másik. de az a baj az ilyen nagyon tudja szúrni a szemem... amúgy az ilyen gépekkel mi lesz? kiteszik újra, vagy megpróbálják eladni máshol észre ne vegyék? gondolkoztam rajta, hogy nagy pofátlanság lenne-e bemenni és mondani, hogy 100ért viszem a hibásat..? : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest