Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MasterMark #18742 üzenetére

Már azt sem tudom melyik az én topicom :D Hát egyenlőre semmire, de most nem kell ez az asztali gép, az elmúlt évet előtte ücsörögve töltöttem, és videókat/filmeket gyártottam, de ezt a hobbit befejeztem. Építek majd helyette egy ITX-es konfigot nyáron ha lesz rá pénzem (én munkám.. :) ) Egy kicsit most elegem lett APU-ból, meg AMD-ből is, bár eddig mindig AMD gépem volt. És persze most hogy el szeretném adni elkezdet szarakodni. Nem is értem eddig azt hittem Crimson miatt csinálja, de nem. Régebbi Catalystal is ha rádugok pl egy monitort másodlagosnak (tv-n gépezek) utána random kifagy de úgy hogy resetelés sem segít rajta, nem tölt be a windows 8.1 (SSD-ről) Nem értem, kis színes csíkok jelennek meg 2-3 db nagyon aprók mintha kép hiba lenne úgy fagy bele a kép....ezt csinálta egy hete pár napig utána "elmúlt" Így eladni sem tudom, de ma ezt csak egyszer csinálta, most csak hdmi-vel van tv-re így minden ok. ja és nem akkor fagyott mikor radugtam a moncsit, hogy megmutassam valakinek, aki épp ma vette meg, hanem egy órával utánna, hogy végképp ne tudkam mi baja lehet. Már teszteltem ramokat egyesével, valaki vinyó hibat irt, de a redszer ssd-n van :)
    Most semmi baja, és szerintem megint nem is látom ezt a hibát egy hétig míg rá nem dugok valamilyen eszközt, Tök új az APU két hónapja vettem semmi baja sem volt eddig, a többi alkatrész is tavalyi minden bontatlan volt.

Új hozzászólás Aktív témák