- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dealerman #14740 üzenetére
Melyik 21k-s AMD prociban van 4 mag, és használható VGA-vezérlő? Mert szerintem egyikben sem. Még a 6800K-ban is csak 2 piledriver modul van, nem 4 mag. Gondolom, olvastál teszteket arról, hogy a dupla modul 2 maghoz képest csak átlag +60%, ahogy pl. HT +30%.
Sajnos az AMD-től számomra egyetlen elfogadható proci létezik, az a 6800K, annál gyengébbnek kevés a teljesítménye, ahogy a 8670-nél gyengébb IGP-kkel sem mész sokra egy igényesebb játék esetén (és még ezzel sem feltétlenül).
Az olcsóságnak ára van.
Amúgy konkrétan van összehasonlítási alapom, és az árakat összehasonlítva még mindig vastagon megéri az Intel, ráadásul pl. a HD4600, amennyire én láttam teszteket, kb. 15%-kal gyengébb csak a HD8670-nél (de majd tesztelem magam is). Az persze más tészta, ha az embernek nincs erősebb cuccra pénze, de akkor azt kell mondani, én sem tagadtam, hogy ezért vettem AMD-t. De erősködni, milyen "király" egy meglehetősen harmatos hardver, az inkább nevetséges, másokat (akik pl. megvesznek egy ilyen "4 magos" procit gagyi igp-vel, aztán nem futnak a játékaik, vagy csak szemrontó grafikai beállításokkal) ezzel becsapni meg nem úriemberhez méltó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest