Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Androidos appokat hivatalosan letölteni csak az Amazon Appstore for Android oldalról lehet de sajnos nem elég csak regisztrálni olyan fiókra van szükség amivel lehet vásárolni. Én próbáltam telepíteni az Android Marketet de nekem nem sikerült állandóan az Amazon oldalra terelt. Mind1 hogy ingyenes az adott program akkor is meg kell adni bankkártya számot. A böngészőn keresztül le lehet tölteni apk fájlokat amit egyből telepíthetünk is. Nagyon durván néz ki az Angry Birds ekkora kijelzőn és ilyen hardveren.

Ebook közül a proc kiterjesztést kezeli a legjobban mondhatni hibátlanul, a TXT és Doc kiterjesztéshez a QuickOffice programon keresztül tudunk hozzáférni. Sajnos a QuickOffice korlátozott tudású viszont a QuickOffice Pro fizetős. Elvileg több funkció csak a Pro változatban érhető el mint pl az RTF kiterjesztés kezelése és talán az olvasott dokumentumon belül az oldal megjegyzése bezárás után. Még ismerkedem a Fire-al de jó lesz ez.Egy gyors teszt Antutu Benchmark v2.4.3-al:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 6GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest